Survivor 5: Το ηχητικό μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα - «Σ' αγαπάω απλά...»

Πλάνταξε στο κλάμα η παίκτρια των Κόκκινων! Το τραγούδι που της αφιέρωσε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Το ηχητικό μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα - «Σ' αγαπάω απλά...»

Στους Κόκκινους πήγε το αποψινό 22/3 έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5, με τους Διάσημους της ομάδας να λαμβάνουν βίντεο από την οικογένειά τους και τους Μαχητές να λαμβάνουν ηχητικά μηνύματα από φίλους και συντρόφους.

Η Ασημίνα είχε δηλώσει ήδη από τον αγώνα τον ενθουσιασμό της για το ότι πρόκειται να ακούσει μετά από 3 μήνες την φωνή του αγαπημένου της, Χρήστο Δάντη και ανυπομονούσε πως και πως.

Πρώτα λοιπόν έλαβε μήνυμα από την Πελαγία Καζολέα και έπειτα από τον Χρήστο Δάντη. Ο τραγουδιστής την χαρακτήρισε "βουνό" και μάλιστα της αφιέρωσε το τραγούδι που έχει γράψει για εκείνη και πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες, με τίτλο "Σ'αγαπάω απλά".

Φυσικά, η Ασημίνα πλάνταξε στο κλάμα και δεν σταμάτησε να λέει πως είναι ο άνθρωπός της.

Το ηχητικό μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα στο Survivor 5

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας μεταξύ της Survivor, Ασημίνας και του Χρήστου Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έχει απασχολήσει κατά πολύ με τον χαρακτήρα και τις αγωνιστικές της επιδόσεις στο φετινό Survivor. Επίσης, έχει σχολιαστεί αρκετά η προσωπική της ζωή αφού αποκαλύφθηκε πως εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στο πλευρό του αγαπημένου τραγουδιστή, Χρήστου Δάντη.

Η Ασημίνα σε κάθε έπαθλο επικοινωνίας τονίζει πως περιμένει πως και πως μήνυμα του Χρήστου με τον Γιώργο Λιανό να την "πειράζει". Εκείνος με την σειρά του την αποθεώνει και την στηρίζει μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media. Πρόσφατα, μάλιστα, της έκανε μια πολύ τρυφερή αφιέρωση (δείτε την εδώ).

Οι δυο τους είναι αρκετό καιρό μαζί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, παρά το γεγονός πως μεταξύ τους υπάρχει μια διαφορά 33 ετών. Ο Χρήστος Δάντης γεννήθηκε 26 Σεπτεμβρίου 1966 άρα είναι 55 ετών ενώ το κορίτσι αυτό είναι γεννημένη το 1999 άρα σήμερα είναι 22 ετών.

Για πολλούς η διαφορά ηλικίας αποτελεί ταμπού αλλά όπως φαίνεται στην περίπτωση αυτή ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά κι αν δεν πειράζει τη νύφη και τον γαμπρό που λέει και η γιαγιά μου, οι υπόλοιποι δεν έχουν λόγο! Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι οι δυο τους ταιριάζουν πάρα πολύ και φαίνεται πως υπάρχει αγάπη και αλληλοϋποστήριξη...