Survivor 5: «Κοιτάζω το βλέμμα σου και...» - Τα τρυφερά λόγια του Δάντη για την Ασημίνα

Την στηρίζει στο 100%

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: «Κοιτάζω το βλέμμα σου και...» - Τα τρυφερά λόγια του Δάντη για την Ασημίνα

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας είδαμε να εκτυλίσσονται στο χθεσινό επεισόδιο, Σάββατο 20/3 του Survivor, όταν ανακοινώθηκαν οι αλλαγές των ομάδων από την παραγωγή. Έτσι, κάποιοι παρέμειναν στην ομάδα τους ενώ κάποιοι άλλοι αναγκάστηκαν να την εγκαταλείψουν και να αφήσουν πίσω τα πρόσωπα που είχαν έρθει κοντά όλο αυτό τον και

Ανάμεσα σε εκείνους που πλάνταξαν στο κλάμα καθώς χωρίστηκαν ήταν η Σοφιάννα και η Ασημίνα από την ομάδα των Μαχητών. Οι δύο φίλες δεν θα μοιράζονται πλέον την ίδια καλύβα και θα παίζουν αντίπαλες στους στίβους μάχΑυτή η αλλαγή προκάλεσε έντονη στεναχώρια και λύπη ανάμεσά τους.

«Είσαι βουνό»

Έτσι, ο Χρήστος Δάντης, αντιλήφθηκε πόσο άσχημη ήταν η ψυχολογία της και θέλησε να την ενθαρρύνει με κάποιο τρόπο. Τότε ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία της και ανέφερε:

«Κοιτάζω το γεμάτο στεναχώρια και αμηχανία βλέμμα σου και σε νιώθω. Είσαι σαν να ξεκινάς από την αρχή...Υπομονή θηρίο μου και όλα θα στρώσουν... Είσαι βουνό».

Η στήριξη του Δάντη στην Ασημίνα

«Είμαστε 3 χρόνια με τον Χρήστο Δάντη» - Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα Χατζηανδρέου

Όπως είδαμε στο Survivor 5, όταν η ομάδα των Μαχητών κατάφερε να κερδίσει το αγώνισμα επικοινωνίας, η Ασημίνα είχε την ευκαιρία να δει τα μηνύματα που της είχε στείλει ο αγαπημένος της, Χρήστος Δάντης ο οποίος της στηρίζει ιδιαίτερο.

Όπως είδαμε λοιπόν, η ίδια ξέσπασε σε κλάματα ωστόσο η συναισθηματική της φόρτιση δεν σταμάτησε εκεί μιας και πριν από λίγα λεπτά την είδαμε να ξεσπά πάλι αφού ανέφερε χαρακτηριστικά πως «Είχα ανάγκη να δω τον Χρήστο. Τον έβλεπα στον ύπνο μου. Έβλεπα άσχημα όνειρα. Έβλεπα να παθαίνει κάτι κακό και τώρα είδα ότι είναι καλά.

Θέλω να του πω ότι χαίρομαι πάρα πολύ που επικοινώνησε μαζί μου γιατί είχαμε πει ότι ίσως να μην το φανερώσουμε αλλά εδώ που είμαι δεν γίνεται αυτό το πράγμα, είναι αδύνατο. Χαίρομαι πολύ που μου έστειλε και μια φωτογραφία που είχαμε πάει μαζί διακοπές. Αυτός ο άνθρωπος με έχει στηρίξει πολύ. Δεν είμαστε λίγο καιρό μαζί, είμαστε κοντά τρία χρόνια»