Survivor 5: Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι η Βρισηίδα - Έτρεξαν κατά πάνω της οι γιατροί

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι η Βρισηίδα - Έτρεξαν κατά πάνω της οι γιατροί

Κατά τη διάρκεια του σημερινού αγωνίσματος στο Survivor 5, την ώρα που αγωνιζόταν η Βρισηίδα, η οποία έχει προκαλέσει πανικό με τα αποκαλυπτικά πλάνα από το κορμί της, έπεσε στο πάτωμα και έβαλε τα κλάματα, καθώς χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και στον αυχένα της.

Οι συμπαίκτες της έτρεξαν να την βοηθήσουν και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αναμένεται η διάγνωσή της, ενώ στη μάχη πήρε τη θέση της η Ευρυδίκη.

Ο σοβαρός τραυματισμός της Βρισηίδας στο Survivor 5

"Κύλησε ο τέντζερης..." - Το σχόλιο της Βρισηίδας για Ναυσικά και Ασημίνα

Η Βρισηίδα, σχολιάζοντας με την υπόλοιπη ομάδα όσα συνέβησαν στο συμβούλιο της Κυριακής 20/3 του Survivor 5, ανέφερε στην Ευρυδίκη πως δεν χρειάζεται να νιώθει άσχημα για τις δηλώσεις της πως η νέα ομάδα της είναι καλύτερη, για τις οποίες η Ασημίνα αντιμίλησε.

Στη συνέχεια, στις προσωπικές της δηλώσεις κατηγόρησε τη Ναυσικά, για άλλη μία φορά μετά τα καρφιά της για την αντιπάθεια που της έχει, και ανέφερε πως εκείνη ευθύνεται για το ξέσπασμα της Ασημίνας, καθώς θεωρεί ότι η πρώτη "έβαλε λόγια" στη δεύτερη και για να μη φανεί ξανά εκείνη αντίθετη και να μην εκθέσει τον εαυτό της απέναντι στην Ευρυδίκη.

Την ίδια στιγμή, σχολίασε την υποψηφιότητα του Ανδρέα στην αντίπαλη ομάδα και κατηγόρησε τους παίκτες πως ψηφίζουν σύμφωνα με τις κλίκες τους, σε μία από αυτές μάλιστα θεωρεί ότι ανήκει και η Μυριέλλα γι' αυτό και δεν ψηφίστηκε.