Survivor 5: Τα ''καρφιά" της Βρισηίδας για την Ναυσικά - «Ήταν αναμενόμενο γιατί δεν με χωνεύει...»

«Τους έβαλε να με ψηφίσουν...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Τα ''καρφιά

Υποψήφια προς αποχώρηση βγήκε στο Survivor 5 η Βρισηίδα Ανδριώτου - δείτε εδώ αν θα αποχωρήσει -, η οποία στο αποψινό 15/3 επεισόδιο θέλησε να σχολιάσει την απόφαση των συμπαικτών της αλλά και να πετάξει τα "βέλη" της στην Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου ότι έχει επηρεάσει τους συμπαίκτες τους στο να την ψηφίσουν τελικά.

Τα πρώτα λόγια της Βρισηίδας μετά την υποψηφιότητά της στο Survivor 5

«Ακόμα ένα συμβούλιο που ήταν τρανταχτό. Βγήκα υποψήφια, αναμενόμενο. Το ήξερα ότι θα συμβεί, γιατί ήξερα ότι η κλίκα, το παρεάκι θα επηρεαστεί από τη Ναυσικά με βάση τη συμβίωση και επειδή ξέρω τη Ναυσικά δεν με χωνεύει. Τους έβαλε λόγια για να ψηφίσουν εμένα», είπε χαρακτηριστικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Η δημοσκόπηση του Βασάλου για την αποχώρηση από το Survivor 5

Το τελευταίο συμβούλιο του νησιού έδωσε υποψήφιους προς αποχώρηση τους: Κάτια Ταραμπάνκο, Σπύρος Μαρτίκας, Tζο Μαριδάκη και Βρισηίδα Ανδριώτου και ένας από τους 4 αναμένουμε να αποχωρήσει αύριο, Τετάρτη 16/3 - δείτε εδώ ποιος φεύγει. Ωστόσο, αν και τα spoilers για το ποιος αποχωρεί έχουν κυκλοφορήσει, μια δημοσκόπηση του Κωνσταντίνου Βασάλου έδειξε διαφορετικά αποτελέσματα.

Μετά την ήττα των Διάσημων στο αγώνισμα, η Ναυσικά ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία και να έχει την ευκαιρία να πει το όνομα του δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση από την ομάδα της.
Από την κάλπη των Διάσημων προέκυψε το όνομα της Βρισηίδας Ανδριώτου, παρότι λίγο νωρίτερα η παίκτρια είχε έρθει σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον Τάκη Καραγκούνια.

Δικαιολογώντας την απόφασή της να δώσει ως υποψήφια την Κάτια Ταραμπάνκο, η Ναυσικά δήλωσε: «Έχω πει πολλές φορές ότι η απόφασή μου είναι εν μέρει αγωνιστική αλλά και με ποιους έχω δεθεί και ποιους αγαπάω. Δεν θα πειράξω τους άντρες… Θα σκεφτώ όπως η Ασημίνα, με κάποια άτομα έχουμε φάει μαζί ένα κομματάκι καρύδα, είμαστε από την πρώτη μέρα μαζί, έχουμε σταθεί στη βροχή όρθιοι δύο ώρες, έχουμε κάνει τα πάντα μαζί και θα ένιωθα άσχημα σε περίπτωση που τα ψήφιζα, οπότε η ψήφος μου πηγαίνει στην Κάτια».

Από την άλλη η Κάτια απάντησε πως δεν έχει χορτάσει το παιχνίδι και θέλει να παραμείνει σε αυτό. «Όπως κοιτάει κάθε μαχητής και κάθε διάσημος το έπαθλο φαγητού κάθε φορά, έτσι κι εγώ δεν έχω χορτάσει κανένα έπαθλο, ούτε το χώμα, ούτε τη θάλασσα, θέλω να παραμείνω εδώ, να αγωνίζομαι με την ομάδα μου και αν αυτός ο κύκλος είναι τόσο σύντομος και πρέπει να κλείσει, ας κλείσει. Δεν θα ήθελα να κλείσει και θέλω να πιστεύω πως αρέσω στον κόσμο εκεί έξω και θα με κρατήσει στο Survivor».

Τα δρώμενα στο Survivor φαίνεται πως παρακολουθεί με αμέριστη προσοχή ο πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος αποφάσισε να «προβλέψει» την αποχώρηση πριν συμβεί. Ο πανελίστας αποφάσισε να δημοσίευση μια δημοσκόπηση μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, όπου οι followers του θα ψηφίσουν ποιος παίκτης θέλει να παραμείνει.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα που δημοσίευσε ο ίδιος, η πιο δημοφιλής παίκτρια για να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, ακόμα και αν τα spoilers την θέλουν να αποχωρεί αύριο από το νησί.

Στόρυ Κωνσταντίνου Βασάλου