Survivor highlights 23/3: Κόντρες, εμμονές και συγκινητικά αφιερώματα στον Άγιο Δομίνικο

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor highlights 23/3: Κόντρες, εμμονές και συγκινητικά αφιερώματα στον Άγιο Δομίνικο

Κανονικός χαμός έγινε στο χθεσινό (22/3) επεισόδιο του Survivor 5 και εμείς όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα, σας έχουμε συγκεντρώσει όλα τα highlights του. Όλη η πλοκή του επεισοδίου κινήθηκε γύρω από την τηλεφωνική επικοινωνία των παικτών με τους φίλους και συγγενείς τους.

Τι είδαμε στο χθεσινό (19/3) επεισόδιο του Survivor 5

«Δεν εμπνέει καμία ηθική...» - "Κόλαφος" ο Τάκης Καραγκούνιας για Σοϊλέδη

Ο Τάκης Καραγκούνιας, μόλις ξεκίνησε το χθεσινό (22/3) επεισόδιο του Survivor 5, μίλησε για τον Άρη Σοϊλέδη και την απόφασή του να τον θέσει υποψήφιο για αποχώρηση. Ο ίδιος είναι πολύ δυσαρεστημένος και δεν πιστεύει πως ο λόγος που ψηφίστηκε είναι στρατηγικός, αλλά μάλλον προσωπικός γιατί η σχέση τους δεν είναι καλή.

Μάλιστα, ανέφερε πως ο Άρης δεν είχε το θάρρος να τον βγάλει υποψήφιο με δική του απόφαση γι΄αυτό έπεισε τους υπόλοιπους παίκτες για να βγει από την κάλπη. Γενικότερα, όμως έχει δημιουργήσει κόντρες και με άλλους παίκτες, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ναυσικά για την οποία έκανε ορισμένες δηλώσεις.

«Όταν κέρδισε το αγώνισμα ο Άρης, ήμουν σίγουρος ότι θα βγω υποψήφιος αλλά βγήκα με διαφορετικό τρόπο. Για εμένα δεν εμπνέει καμία ηθική προς το πρόσωπό μου κι αν μη τι άλλο αυτό που έκανε ήταν ότι πιο πονηρό μπορούσε να κάνει – ας μου επιτραπεί η ακραία έκφραση.

Έκανε κάτι πολύ ανήθικο, μίλησε πίσω από την πλάτη μου. Επειδή αγωνιστικά δεν μπορεί να μου πει κάτι γιατί ξέρει ποιος είμαι, κατάφερε να πείσει τους συμπαίκτες μου να με βγάλουν από την κάλπη. Δεν είχε αυτός το θάρρος να το κάνει από την ατομική ασυλία. Δεν μπορείς να με ψηφίζεις ή να λες ότι έχεις πρόβλημα επικοινωνίας μαζί μου και να λες υπήρχε στρατηγική. Οπότε ψεύδεσαι», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης.

Απογοητευμένη η Ασημίνα - "Με έχει στεναχωρήσει πολύ η Σοφιάννα"

Η Ναυσικά, λίγο πριν το χθεσινό (22/3) αγώνισμα του Survivor 5, μιλώντας με την Ασημίνα εξέφρασε την δυσαρέσκιά της για την Σοφιάννα και όλα όσα είπε για την Ασημίνα, ιδιαίτερα μετά το θερμό τους επεισόδιο. Η ίδια θεωρεί ότι η παίκτρια των μπλε ήταν υπερβολική και πως η συμπεριφορά της συμπαίκτριά της ήταν ίδια και όταν ήταν μαζί στους μπλε.

Οι δηλώσεις αυτές, όμως, της Ναυσικάς είναι σαν φυτιλιές για την Ασημίνα και την σχέση της με την Σοφιάννα, για την οποία όλοι περιμένουμε να δούμε τις εξελίξεις.

"Έπαιξε καθοριστικό ρόλο ο Γιώργος για..." - Η αποκάλυψη της Μυριέλλας για τον Κατσαούνη

Η Μυριέλλα, η οποία φαίνεται πως είναι σε σχέση με κάποιον παίκτη του ριάλιτι, μίλησε στην κάμερα του Survivor 5 και αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο θεωρεί ότι την ψήφισε ο Γιώργος Κατσαούνης προς αποχώρηση.

Η ηθοποιός αναφέρει πως το γεγονός ότι προηγουμένως ήταν στους μπλε καθιστά πιο δύσκολο να ψηφίσει κάποιον που επίσης ήταν στους μπλε, ενώ το γεγονός ότι έχει αλλάξει είναι κάτι που ο Κατσαούνης, κατά τη γνώμη της, το έχει προσέξει και μάλλον δεν του αρέσει.

«Για μένα το ότι είμαι υποψήφια αυτή τη στιγμή έπαιξε καθοριστικό ρόλο το ότι κέρδισε την ατομική ασυλία ο Γιώργος γιατί είναι ένας πρώην μπλε οπότε θα του ήταν πολύ δύσκολο συναισθηματικά να ψηφίσει κάποιον από τους παλιούς του συμπαίκτες», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια η Μυριέλλα πρόσθεσε: «Είδε ότι δεν ήμουν η Μυριέλλα που είχε αφήσει πριν μήνες και είχα αλλάξει εντελώς άποψη για εκείνον και παρέμεινα στην άποψη που είχα για εκείνον. Μπορεί και να μην του άρεσε και να θεώρησε πολύ πιο εύκολο να ψηφίσει εμένα από το να ψηφίσει κάποιο άλλο παιδί. Ο Γιώργος μπήκε σε μία ομάδα που ουσιαστικά κολλητή παρέα κάνουν Απόστολος, η Ναυσικά, και ο Στάθης…. θεωρώ ότι τον Γιώργο πιο πολύ τον ενδιαφέρει να τα έχει καλά με την παρέα της Ναυσικάς του Απόστολου και του Στάθη που κλείνει και η Ασημίνα».

"Κλαίω σαν μικρό παιδί..." - Λύγισε ο Τάκης Καραγκούνιας μπροστά στην κάμερα

Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, μιλώντας για την κόρη του στην κάμερα του Survivor 5 λύγισε και έβαλε τα κλάματα, καθώς, όπως ανέφερε, η συμμετοχή του στο παιχνίδι οφείλεται καθαρά στο γεγονός ότι θέλει να προσφέρει στην κόρη του, Ραφαηλία, ένα καλύτερο μέλλον.

Αποκάλυψε πως είχε δηλώσει ξανά συμμετοχή στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσε να συμμετέχει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά στην πορεία των δηλώσεών του δεν μπόρεσε να κρατηθεί και αποχώρησε.

«Προσπαθούσα πολλά χρόνια να μπω στο Survivor. Πέρυσι δεν μπήκα στο τσακ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έλειπα και δεν μπορούσαν να με βρούνε. Φέτος έλειπα και πάλι αλλά παράτησα τα πάντα κι ήρθα. Έχω έρθει για την κόρη μου, τη Ραφαηλία μου, γιατί, όπως και να το πάρει κανείς, είναι ότι καλύτερο έχω στη ζωή μου. Αυτό που θέλω είναι να έχει ένα καλύτερο μέλλον.

Για αυτό παίζω με κομμένο δικέφαλο και σμπαράλια γόνατο. Για να καταφέρω να κάνω κάτι για το κοριτσάκι μου. Έχω πληγωθεί σαν άνθρωπος και κλαίω σαν μικρό παιδί μπροστά σε όλους. Δεν παρακαλώ τίποτα, απλά να καταλάβει ο κόσμος πως νιώθω για να φτάσω για το κοριτσάκι μου.» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας κλαίγοντας.

Μάλιστα δεν μπόρεσε να συνεχίσει την προσωπική συνέντευξη και σηκώθηκε κι έφυγε: «Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, αλήθεια σου λέω».

Κλάματα λίγο πριν το αγώνισμα με την ανακοίνωση του επάθλου

Το χθεσινό (22/3) έπαθλο αγωνίσματος στο Survivor 5 είναι αυτό της επικοινωνίας και στο άκουσμα αυτού οι παίκτες των δύο ομάδων λύγισαν και έβαλαν τα κλάματα σκεπτόμενοι τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Η Ασημίνα φάνηκε να ανυπομονεί να ακούσει τα νέα του Χρήστου Δάντη, ενώ η Μυριέλλα που περίμενε να δει την μητέρα της, πληροφορήθηκε από τον Γιώργο Λιανό πως θα δει μόνο τον πατέρα και την αδερφή της. Την ίδια στιγμή, όμως, κυκλοφορούν ήδη πληροφορίες για την τελική πεντάδα του ριάλιτι.

"Δεν με έχει δει ποτέ να κλαίω..." - Χαστούκισε τον εαυτό του για να μην κλάψει ο Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας από τους πολλούς παίκτες που λύγισαν στο άκουσμα του σημερινού (22/3) επάθλου επικοινωνίας του Survivor 5.

Μιλώντας για την επικοινωνία που θέλει να έχει με την κόρη του, συγκινήθηκε ξανά (δείτε εδώ τις σπαρακτικές του δηλώσεις για την Ραφαηλία) με την αναφορά του για εκείνη και τις δυσκολίες που έχουν ζήσει μαζί, καθώς ο ίδιος ήταν πάντοτε απών, αλλά πάντα προσπαθεί να κάνει τα πάντα γι' αυτήν.

«Μου λείπει πράγματα και με βλέπει να κλαίω… δεν με έχει δει ποτέ να κλαίω γιατί όλα αυτά τα χρόνια έχει μεγαλώσει μόνη της εγώ έλειπα πάντα στο πουθενά. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έχω περάσει στη ζωή μου και τι έχω δώσει για να είμαι εδώ αλλά δεν με νοιάζει Γιώργο, δεν με νοιάζει εγώ σήμερα θα τα δώσω όλα εδώ μέσα για να βγω και να ακούσω την κόρη μου», είπε χαρακτηριστικά ο μισθοφόρος.

«We have communication problems» - "Το γύρισε" στα αγγλικά ο Άρης Σοϊλέδης για να συνεννοηθεί με τον Τάκη

Πριν ξεκινήσει το χθεσινό (22/3) αγώνισμα του Survivor 5, ξέσπασε ένας μικρός καβγάς ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδη και τον Τάκη Καραγκούνια εξαιτίας της υποψηφιότητας του δεύτερου προς αποχώρηση.

Ο Τάκης επέμενε πως ο Άρης έπεισε τους συμπαίκτες του να τον ψηφίσουν, όπως ανέφερε και σε προηγούμενη δήλωσή του, και την ώρα που ο ποδοσφαιριστής προσπαθούσε να του εξηγήσει πως για την υποψηφιότητά του οφείλεται η κακή του επικοινωνία με όλους τους παίκτες της ομάδας, εκείνος έδειχνε να μην καταλαβαίνει.

Έτσι, ο Σοϊλέδης "το γύρισε" στα αγγλικά και προσπάθησε να τον βοηθήσει να κατανοήσει την κατάσταση σε άλλη γλώσσα.

«We have communication problems with you να στο πω και Αγγλικά που τα καταλαβαίνεις καλύτερα» ήταν η επική ατάκα του Άρη.

Αυτή η ομάδα κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας

Επιβεβαιώνοντας τα spoils του youweekly, η ομάδα των κόκκινων κέρδισε και είναι αυτή που θα απολαύσει το χθεσινό (22/3) έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5.

Με σκορ 12-7 οι κόκκινοι έφτασαν στη νίκη και πανηγύρισαν, ενώ την ίδια στιγμή ανυπομονούν να μιλήσουν με τα πιο κοντινά τους άτομα.

Τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι η Βρισηίδα - Έτρεξαν κατά πάνω της οι γιατροί

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγωνίσματος στο Survivor 5, την ώρα που αγωνιζόταν η Βρισηίδα, η οποία έχει προκαλέσει πανικό με τα αποκαλυπτικά πλάνα από το κορμί της, έπεσε στο πάτωμα και έβαλε τα κλάματα, καθώς χτύπησε σοβαρά στο κεφάλι και στον αυχένα της.

Οι συμπαίκτες της έτρεξαν να την βοηθήσουν και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και αναμένεται η διάγνωσή της, ενώ στη μάχη πήρε τη θέση της η Ευρυδίκη.

Βούρκωσε ο Στάθης Σχίζας - Το συγκινητικό βίντεο που έλαβε από την κόρη του

Ο Στάθης Σχίζας, έπειτα από το συγκλονιστικό σκηνικό με τον Τάκη, ήταν ο πρώτος που είδε τα κοντινά του πρόσωπα στο χθεσινό (22/3) έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5. Η κόρη του έστειλε το πιο συγκινητικό βίντεο, λέγοντας του πως είναι ο καλύτερος και πως τον αγαπά πολύ.

Ο ίδιος βούρκωσε στο άκουσμα αυτών των δηλώσεων, ενώ οι συμπαίκτες του σχολίαζαν την ομοιότητά τους και τόνιζαν συνεχώς πως είναι ολόιδιοι.

Το ηχητικό μήνυμα του Χρήστου Δάντη στην Ασημίνα - «Σ' αγαπάω απλά...»

Στους Κόκκινους πήγε το χθεσινό 22/3 έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor 5, με τους Διάσημους της ομάδας να λαμβάνουν βίντεο από την οικογένειά τους και τους Μαχητές να λαμβάνουν ηχητικά μηνύματα από φίλους και συντρόφους.

Η Ασημίνα είχε δηλώσει ήδη από τον αγώνα τον ενθουσιασμό της για το ότι πρόκειται να ακούσει μετά από 3 μήνες την φωνή του αγαπημένου της, Χρήστο Δάντη και ανυπομονούσε πως και πως.

Πρώτα λοιπόν έλαβε μήνυμα από την Πελαγία Καζολέα και έπειτα από τον Χρήστο Δάντη. Ο τραγουδιστής την χαρακτήρισε "βουνό" και μάλιστα της αφιέρωσε το τραγούδι που έχει γράψει για εκείνη και πρόκειται να κυκλοφορήσει αυτές τις μέρες, με τίτλο "Σ'αγαπάω απλά".

Φυσικά, η Ασημίνα πλάνταξε στο κλάμα και δεν σταμάτησε να λέει πως είναι ο άνθρωπός της.

"Επέστρεψε" η Πελαγία Καζολέα - Το μήνυμα όλο νόημα στην Ασημίνα

Το έπαθλο επικοινωνίας της απόλαυσε και η Ασημίνα, μετά τον χθεσινό (22/3) αγώνα του Survivor 5, η οποία είδε το βίντεο που της ετοίμασε η φίλη της, Πελαγία Καζολέα που, επίσης, συμμετείχε στο ριάλιτι επιβίωσης .

Η δεύτερη δήλωσε την υποστήριξη που της δείχνει, αλλά το βίντεο είχε γυριστεί όσο ακόμη η Ασημίνα ήταν στους μπλε και όταν μίλησε για την σύνδεση της φίλης της με αυτή την ομάδα προκάλεσε γέλια στους "νέους" κόκκινους.

Η παλιά της ομάδα την έχει σημαδέψει, όπως και η κατάσταση με την φίλη της και παλιά της συμπαίκτρια που την έχει στεναχωρήσει πολύ.

Συγκινεί η μητέρα του Απόστολου Ρουβά - Το γλυκό της μήνυμα

Ο Απόστολος Ρουβάς κέρδισε το χθεσινό (22/3) αγώνισμα με τους κόκκινους και απόλαυσε το έπαθλο επικοινωνίας του Survivor 5, στο οποίο η μητέρα του του έστειλε ένα πάρα πολύ γλυκό βίντεο, ενώ πρόσφατα μάθαμε και για την ύπαρξη του δεύτερου αδερφού του.

Η ίδια δήλωσε την στήριξή της και χάρισε ένα χαμόγελο σε όλους τους παίκτες της ομάδας με τον τρόπο που μιλούσε στον γιο της, ο οποίος συγκινήθηκε πολύ.

"Σ'αγαπαώ πολύ" - Δεν κρύβεται ο έρωτας της Σταυρούλας με τον σύντροφό της

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία πρόσφατα τσακώθηκε με την Μυριέλλα, μετά από την νίκη της ομάδας της, είχε την ευκαιρία να δει το μήνυμα του συντρόφου της μετά από τόσο καιρό που λείπει στο Survivor 5.

Οι δυο τους έχουν μία πολύ γλυκιά σχέση και αυτό φάνηκε και από τα λεγόμενα του, αλλά και από το τεράστιο χαμόγελο που χάρισε στην Σταυρούλα που κοιτούσε με ενθουσιασμό την οθόνη.