Survivor 5 - spoiler 22/3: Έχουμε χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλό επικοινωνίας

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - spoiler 22/3: Έχουμε χρώμα! Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα το έπαθλό επικοινωνίας

Μετά τις δύο ασυλίες του Survivor 5, που την πρώτη κέρδισαν οι Μπλε και την δεύτερη οι Κόκκινοι, απόψε Τρίτη 22/3 οι ομάδες θα μονομαχήσουν για το έπαθλο επικοινωνίας. Μπορεί 4 παίκτες να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση, ωστόσο, αυτό δεν τους κρατάει πίσω από το να τα δώσουν όλα για όλα, ειδικά αν για έναν από αυτούς είναι το τελευταίο παιχνίδι.

Οι παίκτες μάλιστα έχουν παραπάνω λόγους για να είναι "τσιτωμένοι", αφού μετά την αλλαγή των ομάδων, φιλίες έχουν διαλυθεί και έχουν δημιουργηθεί κόνρτες, όπως για παράδειγμα αυτή της Σοφιάννας με την Ασημίνα, που σφάχτηκαν στο χθεσινό 21/3 συμβούλιο του νησιού.

Τι θα δούμε απόψε 22/3 στο Survivor 5

Κόντρα έχει ξεσπάσει και ανάμεσα σε Σοϊλέδη με Καραγκούνια, ωστόσο, όλα θα τα ξεχάσουν όταν πατήσουν το πόδι τους στον αγωνιστικό χώρο. Όλοι θα ξεσπάσουν σε κλάματα μόλις τους πει ο Λιανός πως θα επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα - δείτε το trailer.

Όσον αφορά το αγώνισμα θα είναι ομαδικό. Θα χρειαστεί 3 παίκτες να συνεργαστούν για να σπρώξουν μια μπάλα, ενώ κλασικά ο στόχος θέλει μόνο έναν. Μπορεί να μην χρειάζεται ταχύτητα, ωστόσο, η καλή συνεργασία θα τους βοηθήσει να φτάσουν πιο σύντομα στον τελικό στόχο.

Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor 5 spoiler 22/3 έπαθλο επικοινωνίας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, η ομάδα που θα καταφέρει να φτάσει πρώτη στον τελευταίο πόντο και θα τον κερδίσει είναι η Κόκκινη! Και οι δυο είναι πολύ δυνατές και όλα τα παιχνίδια είναι οριακά!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram