Survivor 5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το περιμένατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Αυτοί είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η τετράδα των υποψηφίων για αυτή τη βδομάδα στο Survivor 5, μετά την ήττα των μπλε στο επεισόδιο της Δευτέρας 21/3, επιβεβαιώνει ξανά τα spoils του youweekly. Πρόκειται, λοιπόν, για τον Ανδρέα Ματθαιακάκη και την Μυριέλλα Κουρεντή για τους κόκκινους και τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Τάκη Καραγκούνια για τους μπλε.

Ύστερα από την ψηφοφορία των μπλε κατά την οποία βγήκε υποψήφιος ο Τάκης, ο Άρης Σοϊλέδης έθεσε υποψήφιο τον Μαρτίκα για λόγους στρατηγικής, όπως είπε, ενώ ο Κατσαούνης "έδωσε" την Μυριέλλα.

Survivor 5: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η επιστροφή της Κάτιας Ταραμπάνκο στην Ελλάδα

Χθες Κυριακή 20/3 επέστρεψε στην Ελλάδα η Κάτια Ταραμπάνκο μετά την αποχώρηση της από το Survivor 5. Μπορεί το μοντέλο να πήγε για δεύτερη χρονιά στο ριάλιτι επιβίωσης με σκοπό να φτάσει μέχρι τέλους, όμως δεν κατάφερε να... επιβιώσει και έτσι το τηλεοπτικό κοινό την έστειλε σπίτι της.

Η επιστροφή της όμως διέφερε κατά πολύ από αυτή για παράδειγμα του Βαλάντη, αφού έγινε αθόρυβα και χωρίς πολλά πολλά. Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν λίγες κάμερες και φωτογράφοι κάτι που μας έκανε μεγάλη εντύπωση.

Κανονικά από τη στιγμή που πάτησε χθες το πόδι της Ελλάδα, σήμερα θα έπρεπε να παίξουν βίντεο από την επιστροφή της όλες οι εκπομπές που ασχολούνται με το Survivor 5, ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν έγινε!