Survivor 5: Σπάραξαν στο κλάμα οι παίκτες - Kανείς δεν περίμενε αυτήν την αποχώρηση

Έμειναν άναυδοι και από τις δύο ομάδες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Σπάραξαν στο κλάμα οι παίκτες - Kανείς δεν περίμενε αυτήν την αποχώρηση

Μεταξύ των 4 παικτών που είχαν τεθεί αυτή τη φορά προς αποχώρηση είδαμε την Κάτια Ταραμπακό να είναι η λιγότερη επιθυμητή για το κοινό. Η αλήθεια είναι πως η ανακοίνωση του Λιανού έπεσε σαν βόμβα, καθώς κανείς δεν περίμενε να μην έχει στήριξη η Ταραμπανκό από την Ελλάδα.

Κλάματα και λυγμοί έπεσαν από όλη την ομάδα των κόκκινων, καθώς είχαν δεθεί με την πολύ δυναμική τους συμπαίκτρια. Αυτή είναι όμως η φύση του Survivor και τώρα πια η παίκτρια μπορεί να επιστρέψει στην δεύτερη πατρίδα της. Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως το δικό μας spoiler βγήκε για άλλη μια φορά ακριβές, αφού οι πληροφορίες από τον Δομίνικο φτάνουν πάντα έγκυρα στα αυτιά μας.

Η αποχώρηση της Κάτιας Ταραμπανκό από το survivor 5

Οι δηλώσεις της Κάτιας για τον σύντροφο της στην Ελλάδα

Η Κάτια Ταραμπανκό δε μπόρεσε να κρύψει τον αγαπημένο της από τα φώτα της δημοσιότητας ακόμα και μέσα από το Survivor 5. Το έπαθλο επικοινωνίας της Τρίτης 15/3 έμελλε να φέρει τα πάνω κάτω για Ευρυδίκη και Κάτια. Οι σύντροφοι των κοριτσιών έμμεσα και άμεσα φανέρωσαν την αγάπη τους για τις κοπέλες, που αν και στην κόκκινη ομάδα, αποδεικνύουν πόσο μαχήτριες είναι.

Η Ταραμπανκο δεν γινόταν να μην το σχολιάσει όλο αυτό και έτσι στο επεισόδιο της Τετάρτης 16/3 επέστρεψε λέγοντας πως της λείπει πολύ ο Θοδωρής αλλά και ότι δεν περίμενε να βγει να μιλήσει για εκείνους δημόσια.

«Βγήκε το αποκλειστικό. Βγήκε ο σύντροφος μου στο πανελλήνιο όλο. Είναι μια σχέση που ήθελα να προστατέψω με κάθε τρόπο. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος όταν του είπα για το Survivor μου είπε: “Είσαι ήδη στο αεροπλάνο, έχεις φύγει ήδη. Εδώ είμαι εγώ, θα σε περιμένω”. Είναι ένας άνθρωπος που μου λείπει πολύ.

Μου λείπει, όμως, με την έννοια ότι νιώθω ψυχικά γαληνεμένη ξέροντας πως είναι εκεί πέρα και με περιμένει όντως», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο για τον άνθρωπο που της έχει κλέψει την καρδιά.