Survivor 5: Πρόταση γάμου επιφύλασσε το έπαθλο επικοινωνίας στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Δέχομαι!»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Πρόταση γάμου επιφύλασσε το έπαθλο επικοινωνίας στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Το αποψινό 15/3 έπαθλο επικοινωνίας κέρδισαν οι Διάσημοι στο Survivor 5 και μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περίμενε την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας αρχικά δέχθηκε ένα μήνυμα από την φίλη της Super Κική, το οποίο την έκανε να χαμογελάσει αλλά και να προετοιμάσει το έδαφος για τα κλάματα που θα ακολουθούσαν λίγο αργότερα, όταν ο φίλος της Ανανίας της ανακοίνωσε πως ο σύντροφός της του ζήτησε να είναι κουμπάρος στον γάμο τους.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου λίγο αργότερα, έκανε γνωστό ότι δεν έχει δεχθεί ακόμα επίσημα πρόταση γάμου, αλλά ότι φυσικά και δέχεται ο φίλος της να την παντρέψει με τον αγαπημένο της.

Παντρεύεται μόλις βγει από το Survivor 5 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Τα ζώα σου είναι μια χαρά, άλλωστε ξέρεις ότι τα προσέχει ο Π.Κ. που σε λατρεύει και του λείπεις. Θέλω να σου πω ότι μου έκανε την πρόταση, εφόσον κι εσύ συμφωνείς, να γίνω κουμπάρος στον γάμο σας και θα είναι μεγάλη μου τιμή. Σε περιμένουμε, σου στέλνουμε θετική ενέργεια, συνέχισε έτσι και σε αγαπάμε πολύ», είπε ο Ανανίας.

«Θέλω να πω πως δέχομαι να γίνω γυναίκα του και να είσαι εσύ ο κουμπάρος και θέλω να μου φιλήσεις όλα τα παιδιά, όλη την παρέα. Πραγματικά Ανανία δεν έχω λόγια…», απάντησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου λίγο πριν μπει στο Survivor

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει αρκετά καθώς την βλέπουμε μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ή κοινώς «Survivor 5» όπου μέχρι στιγμής σημειώνει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Όπως έχουμε δει η ίδια επιλέγει να λέει τα πράγματα όπως έχουν μια και πριν από λίγες ημέρες την είδαμε να "δίνει" στεγνά δυο συμπαίκτες της αναφορικά με την προσωπική τους ζωή. Από την άλλη ωστόσο, η ίδια πριν μπει στο ριάλιτι ήταν αρκετά ενεργή μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media καθώς της άρεσε να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι λοιπόν, μια φωτογραφία η οποία κάνει τον γύρο του διαδικτύου εμφανίζει την ίδια να ποζάρει ολόγυμνη ενώ έχει γράψει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της πως: «Ό,τι δεν βλέπει ο ήλιος μαραίνεται. Εμένα με βλέπει και ανθίζω... λουλουδάκια».

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Survivor 5