Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα επικοινωνίας

Με σκορ 8 - 3 στο τρίτο σετ!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Αυτή είναι η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα επικοινωνίας

Τρία διαφορετικά σετ παιχνιδιών των 8 πόντων έπαιξαν Διάσημοι και Μαχητές, στο αποψινό 15/3 επεισόδιο του Survivor 5, δείχνοντας πόσο καλές έχουν γίνει οι δύο ομάδες στους στίβους μάχης. Ο τελευταίος πόντος για το έπαθλο επικοινωνίας κρίθηκε στις βολές της Θωμαϊς Εμμανουηλίδου και της Μυριέλλας Κουρεντή, με την παίκτρια των Διασήμων να έχει πολύ καλύτερο στόχο τελικά.

Η ομάδα λοιπόν που πήρε την νίκη είναι η Κόκκινη με τελικό σκορ 8 - 3, επιβεβαιώνοντας έτσι το spoil που σας είχαμε δώσει από το πρωί.

Η νίκη των Διασήμων στο Survivor 5

Ο Καραγκούνιας ζήτησε να αποχωρήσει

Το κλίμα στο Survivor 5 είναι πολύ άσχημο, αφού μετά την είσοδο του Τάκη Καραγκούνια στην Διάσημη ομάδα, έχουν έρθει πολλές εντάσεις. Ο παίκτης έχει τσακωθεί με όλους σχεδόν τους συμπαίκτες του, με αποκορύφωμα ωστόσο, τον άγριο καβγά τους στο χθεσινό 14/3 επεισόδιο.

Η Κάτια , η Βρισηίδα και η Ευριδίκη κατηγόρησαν τον Τάκη πως ανέφερε για την Παπαδοπούλου ότι "είχε δίκιο εδώ μέσα κάποιος με όλα αυτά που μου είπε", εννοώντας σύμφωνα με τους ίδιους την φράση του Βαλάντη προς την πρώην συμπαίκτρια του για τον καρκίνο.

Μετά το περιστατικό αυτό με τον καβγά τους και το απίστευτο ξέσπασμα του, όταν έκλεισαν οι κάμερες τσακώθηκαν άσχημα, αφού ο Τάκης επιμένει πως δεν εννοούσε αυτό.

Τάκης Καραγκούνιας Survivor 5 αποχώρηση

Σύμφωνα με πληροφορίες κατευθείαν από τον Άγιο Δομίνικο, ο Τάκης δεν έμεινε στην δημόσια δήλωση του μπροστά σε όλους ότι θα φύγει από το παιχνίδι, αφού νιώθει αδικημένος. Όταν το γύρισμα τελείωσε, πήγε στην παραγωγή με σκοπό να συζητήσει τα όσα έγιναν και να τους παρακαλέσει να δείξουν ξανά το απόσπασμα με αυτά που είπε.

Όταν του είπαν πως εκείνη τη στιγμή δεν μπορούν να κάνουν κάτι, ο Τάκης τους παρακάλεσε πως θέλει να αποχωρήσει από το Survivor 5. Μάλιστα, ξέσπασε λέγοντας πως δεν έγινε ποτέ αυτά που λένε οι συμπαίκτες του και μάλλον το κάνουν επίτηδες για να τον στοχοποιήσουν και να είναι συνέχεια στο προσκήνιο ως οι "καλοί" της υπόθεσης.

Άγνωστο παραμένει αν τελικά η επιθυμία του γίνει πράξη και τον αφήσουν να φύγει, όπως γνωρίζουμε όμως κανείς από εδώ και στο εξής δεν μπορεί να φύγει μόνος του! Αυτό που μπορεί να γίνει είναι να τον ψηφίσουν οι συμπαίκτες του στο επόμενο συμβούλιο και να αποχωρήσει μετά από ψηφοφορία.