Survivor 5 - spoiler: "Είστε ξεφτίλες ρε..." - Άγριο επεισόδιο με τον Καραγκούνια μετά το συμβούλιο

Έγινε το έλα να δεις μόλις έκλεισαν οι κάμερες και μπορούσαν να μιλήσουν ελεύθερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - spoiler:

Χαμός επικράτησε στο χθεσινό 14/3 επεισόδιο του Survivor 5, όταν στο συμβούλιο του νησιού οι περισσότεροι παίκτες της Διάσημης ομάδας κατηγόρησαν τον συμπαίκτη τους Τάκη Καραγκούνια, πως ουσιαστικά συμφώνησε με την φράση του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη. Συγκεκριμένα, όλα ξεκίνησαν με την Κάτια που του είπε πως είναι απαράδεκτος με αυτό που ανέφερε.

Χαρακτηριστικά, όπως ειπώθηκε ο Τάκης είπε για την Παπαδοπούλου πως "δίκιο είχε με αυτά που σου έλεγε κάποιος άλλος εδώ μέσα". Ωστόσο, ο ίδιος απάντησε πως δεν εννοούσε τον Βαλάντη, αλλά αυτά που έλεγα πριν λίγες ημέρες πως είναι επαγγελματίας παίκτρια ριάλιτι. Όμως, πολλοί συμπαίκτες του δεν τον πίστευαν, όπως η Κάτια και η Βρισηίδα. Γενικά η αντίδραση όλων ήταν πολύ ψυχρή απέναντι του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει και η φωνή του να "λυγίσει".

"Δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό από που ακριβώς έχει ξεσπάσει. Αυτό που άκουσα είναι ότι κάποιος είχε δίκιο εδώ μέσα με όλα αυτά που μου είπε και προφανώς εννοούσε τον Βαλάντη με όλα όσα μου είχε πει", του είπε η Ευρυδίκη.

"Εκλιπαρώ την παραγωγή αυτήν την στιγμή αν είπα εγώ αυτά που είπε η Βρισηίδα. Στο ορκίζομαι ότι θα φύγω. Αν θέλετε δείξτε τώρα το βίντεο, αλλιώς σηκώνομαι και φεύγω αυτήν την στιγμή. Εγώ έχω έρθει εδώ για να ζήσω την κόρη μου. Δεν θα παίξω κανέναν ρόλο και δεν λέω ψέματα. Δεν μπορώ να συνεχίσω με όλη αυτήν την κατάσταση. Πως είναι δυνατόν να με παρομοιάζουν με έναν τόσο τοξικό άνθρωπο, που είχε πει κάτι τόσο τραγικό στην Ευριδίκη. Με κατηγορούν ανοιχτά και χωρίς να τους έχω κάνει τίποτα", απάντησε ο Καραγκούνιας σε άσχημη ψυχολογικά κατάσταση.

Το περιστατικό όμως δεν σταμάτησε εκεί, αφού εμείς επικοινωνήσαμε με την πηγή μας από τον Άγιο Δομίνικο και μας είπε πως όταν έκλεισαν οι κάμερες και ο Τάκης μπορούσε να μιλήσει ελεύθερα, έγινε το έλα να δεις.

Το άγριο επεισόδιο με τον Καραγκούνια πίσω από τις κάμερες του Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Τάκης με το που η παραγωγή είπε το stop και οι κάμερες έκλεισαν, γύρισε κατευθείαν προς την ομάδα του και τους ζήτησε το λόγο. Όπως συνέχισε να λέει ο ίδιος και δεν σταμάτησε, ουδέποτε εννοούσε κάτι τέτοιο.

Πριν μπει στο παιχνίδι είχε δει το περιστατικό με τον Βαλάντη και ήξερε τις συνέπειες που μπορεί αν είχε μια τέτοια φράση προς έναν άνθρωπο που έχει δώσει δύσκολη μάχη για τη ζωή του. Από πλευρά της η Ευρυδίκη δεν ήθελε ούτε να τον ακούσει και απομακρύνθηκε, με την Κάτια και την Βρισηίδα να του λένε να σταματήσει και πως είναι απαράδεκτος.

Η στάση μάλιστα όλων των συμπαικτών του τον ενόχλησε πάρα πολύ με αποτέλεσμα με το δίκιο να τον "πνίγει" να φωνάζει - όπως μας αποκάλυψαν - πως είναι όλοι "ξεφτίλες" και πως όταν βγει από το παιχνίδι θα αποκαλύψει τις ακριβώς έχει συμβεί με ντοκουμέντα.