Survivor 5: Το περιστατικό με Βαλάντη - Ευρυδίκη που δεν έδειξαν ποτέ! Τι της είπε μετά την φράση για τον καρκίνο

Το αποκάλυψε για πρώτη φορά ο Γιωρίκας Πιλίδης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5: Το περιστατικό με Βαλάντη - Ευρυδίκη που δεν έδειξαν ποτέ! Τι της είπε μετά την φράση για τον καρκίνο

Καλεσμένος στην εκπομπή Happy Day βρέθηκε ο Γιωρίκας Πιλίδης λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση του από το Survivor 5. O πρώην παίκτη της Διάσημης ομάδας μίλησε για όλους και για όλα, μεταξύ άλλων και για το πρόβλημα που αντιμετώπισε με την υγεία του που είχε ως αποτέλεσμα να φύγει οικειοθελώς από το παιχνίδι.

Ο Γιώργος ωστόσο έκανε και μια αποκάλυψη σχετικά με το συμβάν ανάμεσα στον Βαλάντη και την Ευρυδίκη όπου ο τραγουδιστής είπε μια απαράδεκτη φράση στην συμπαίκτρια του για τον καρκίνο που πέρασε.

Το περιστατικό με Βαλάντη - Ευρυδίκη στο Survivor 5 που δεν έδειξαν οι κάμερες

«Δεν αδικήθηκε ο Βαλάντης από αυτό που είπε, αλλά αν το βγάλουμε αυτό, ήταν πολλά τα πράγματα που έκανε. Βοήθαγε πιο πολύ από όλους στην καλύβα. Είχαμε και πολύ ωραίες στιγμές, μας τραγούδαγε, περνάγαμε καλά. Ο Βαλάντης ό,τι ένιωθε το έλεγε κατευθείαν και πολλές φορές είχε δίκιο, απλά το έχανε λόγω του τρόπου του», ανέφερε αρχικά.

Ενώ, συμπλήρωσε: «Όταν είπε αυτό το πράγμα στην Ευρυδίκη, θυμάμαι ότι προσπάθησε να μην ακουστεί. Της είπε συγγνώμη κατευθείαν και να μην το χοντρύνει το θέμα και να μην βγει προς τα έξω. Είπε “έχω παιδιά έξω, μην το πείτε”».

Η αντίδραση που είχε η οικογένεια της Ευρυδίκης μετά το περιστατικό με τον Βαλάντη

«Έμεινα με το στόμα ανοιχτό όταν είδα τον Βαλάντη να λέει αυτό το πράγμα για την Ευρυδίκη. Είμαι πολύ στεναχωρημένος. Δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα γιατί ξέρω πως θα αισθάνεται η Ευρυδίκη στον Άγιο Δομίνικο. Όντως έχει περάσει καρκίνο. Κι εγώ επειδή την έβλεπα πολύ λαμπερή και όμορφη και είναι ένα νέο κορίτσι, δεν το πίστευα και τη ρώτησα μήπως εννοεί κάτι άλλο. Μου έδειξε μια φωτογραφία στο κινητό της που προφανώς ήταν από το νοσοκομείο γιατί δεν είχε τα μαλλάκια και τα φρύδια της.

Τότε έπαθα ένα μεγάλο σοκ. Ήταν αρκετός ο καιρός που έκανε χημειοθεραπείες. Ξαναγεννήθηκε από τις στάχτες της και την βλέπω και την καμαρώνω. Πήγε στο Survivor γιατί ήθελε να δοκιμάσει και μια άλλη πτυχή του εαυτού της.

Στην προσωπική της ζωή είναι πολύ ευτυχισμένη. Περνάει πάρα πολύ καλά. Ο σύντροφός της δεν είναι στον χώρο. Είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την αγαπάει., τη λατρεύει και τη στηρίζει πάρα πολύ. Μίλησα χθες και με την αδερφή της έχει στεναχωρηθεί και εκείνη πάρα πολύ με αυτό που έγινε με τον Βαλάντη», κατέληξε ο φίλος της.