Survivor 5 - spoiler 21/3: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Προσοχή! Ακολουθεί spoiler

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Survivor 5 - spoiler 21/3: Οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Μπορεί την πρώτη ημέρα που άλλαξαν οι ομάδες τα πράγματα στο Survivor 5 να ήταν πολύ ήρεμα, ωστόσο, από χθες 20/3 οι σχέσεις έχουν αλλάξει κατά πολύ. Αρχικά στην Κόκκινη ομάδα, ο Κατσαούνης ήρθε πάλι σε αντιπαράθεση με την Ασημίνα, παρόλο που στον αγωνιστικό χώρο φώναζαν μαζί στους αντιπάλους, αλλά και με την Μυριέλλα. Όμως, μετά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας θα αλλάξει το κλίμα και στους Μπλε, λόγω του Τάκη.

Με τους Κόκκινους λοιπόν να έχουν χάσει την πρώτη ασυλία, στο συμβούλιο του νησιού οι παίκτες ψήφισαν για πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Ανδρέα Ματθαιακάκη, όπως δήλωσαν για αγωνιστικούς λόγους και μόνο, αφού αυτό είναι το μόνο που τους αφορά τη συγκεκριμένη στιγμή.

Απόψε Δευτέρα 21/3 θα αγωνιστούν για την δεύτερη ασυλία (δείτε το trailer), η οποία θα ορίσει και τους υπόλοιπους υποψήφιους προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα. Όπως σας έχουμε ήδη κάνει spoil, οι Μπλε χάνουν και θα πρέπει να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους στον τάκο.

Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση του Survivor 5

Σύμφωνα με πληροφορίες μας λοιπόν, οι Μπλε παίκτες θα ψηφίσουν τον Σπύρο Μαρτίκα ο οποίος είναι ο πιο αδύναμος αγωνιστικά παίκτης και το γνωρίζει και ο ίδιος. Σε πολύ λίγο θα έχουμε και τους υπόλοιπους δυο (Μπλε και Κόκκινο) που θα βγουν από τους παίκτες που έχουν την ατομική ασυλία, αφού θέλουμε το spoiler να είναι 100% σίγουρο και να μην γίνονται λάθη στα ονόματα.

UPDATE: Ο Γιώργος Κατσαούνης υποδεικνύει ως 2η υποψήφια την Μυριέλλα ενώ υποψήφιος από τους Μπλε και ο Τάκης!

Survivor 5 spoiler 21/3 υποψήφιος προς αποχώρηση

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram

Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, Ανδρέας Ματθαιακάκης

Γεννήθηκε το 1993 στην Αθήνα και είναι πτυχιούχος στις Οικονομικές Επιστήμες, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Management. Εργάζεται ως επαγγελματίας παίκτης πόκερ και NBA tipster. Η συμμετοχή του στο SURVIVOR είναι η εκπλήρωση ενός παιδικού ονείρου του.

Λατρεύει τον ανταγωνισμό, τα ταξίδια και δεν φοβάται να τεστάρει τον εαυτό του ακόμα και στις δυσκολότερες καταστάσεις. Αυτές, δηλαδή, της παραλίας των «Μαχητών». Γνωρίζει πολύ καλά πώς να «διαβάζει» τους ανθρώπους, αφού έχει κερδίσει πολλά χρήματα από αυτό, και δεν μπορεί με τίποτα και για κανένα λόγο να δεχθεί την όποια ήττα.