Survivor 5: Είναι γεγονός - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας

Το περιμένατε;

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Είναι γεγονός - Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος της εβδομάδας

Η δύσκολη ώρα του αποψινού 21/3 παιχνιδιού στο Survivor έφτασε, και όπως σας είχαμε επιβεβαιώσει, ο πρώτος υποψήφιος στην νέα ομάδα των Κόκκινων είναι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης. Ο δημοφιλής παίκτης μετά τον τραυματισμό του ίσως έγινε το "εύκολο" θύμα για τους συμπαίκτες του και έτσι να ψηφίστηκε.

Το θέμα δεν είναι προσωπικό καθώς όλοι αιτιολόγησαν αγωνιστικά την ψήφο τους καθώς ίσως του πάρει καιρό να αναρρώσει και έτσι ίσως κρατήσει πίσω την ομάδα.

Ο Ανδρέας Ματθαιακάκης είναι ο πρώτος υποψήφιος

«Φέρε μου πίσω τον...» - Δεν άργησαν να βγουν τα μαχαίρια μεταξύ Κατσαούνη και Μυριέλλας

Δεν άργησαν να έρθουν οι εντάσεις όπως φαίνεται στους νέους Κόκκινους, στο σημερινό επεισόδιο 20/3 στο Survivor. Ton πρώτο τους καυγά φαίνεται πως είχαν η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης με αφορμή έναν σταυρό που της είχε δώσει όταν ήταν...κοντά!

Όλα ξεκίνησαν με τον σταυρό του Αγίου Εφραίμ που είχε δωρίσει ο αγρότης στην ηθοποιό. «Είναι σαν να μη σέβεσαι τον Άγιο μου και την πίστη μου. Φέρε μου σε παρακαλώ τον σταυρό μου άμα μπορείς και θα είμαστε μια χαρά» τόνισε, με σαφήνεια, ο Γιώργος Κατσαούνης στην Μυριέλλα Κουρεντή.

«Για άλλη μια φορά μου απέδειξε ότι δεν μπορώ να τον εμπιστεύομαι ούτε να εμπιστεύομαι την κρίση του ούτε να νιώθω ότι είναι ένας άνθρωπος που σέβεται σε γενικές γραμμές κάποια πράγματα» εξομολογήθηκε η γοητευτική ηθοποιός στην κάμερα του Survivor. «Θεωρώ ότι όλο αυτό το έκανε τηλεοπτικά διότι ούτως ή άλλως κατάλαβε από τη συμπεριφορά μου ότι εγώ το πάω εντελώς φιλικά το πράγμα και δεν αποσκοπώ πουθενά και δεν θέλω να συγχυστεί τίποτα και γενικότερα δεν ταιριάζουμε».

Κατσαούνης: «Άμα τον ήθελες τον σταυρό και σεβόσουν τον Άγιο, γιατί είναι και προστάτης μου…»

Μυριέλλα: «Μην μου λες εμένα αν σέβομαι ή όχι, γιατί αυτή τη στιγμή με προσβάλλεις και γω δεν ήρθα να σε προσβάλλω. Μια χαρά σέβομαι, στην ίδια θρησκεία πιστεύουμε. Επειδή αυτό που κάνεις δεν είναι αρκετά χριστιανικό αυτή τη στιγμή, θα σου δώσω τον σταυρό αλλά δεν χρειάζεται να το κάνεις όλο αυτό».

«Η φράση που αυτή τη στιγμή μου ταιριάζει για τον Γιώργο είναι… μακριά και αγαπημένοι» ξεκαθάρισε, στη συνέχεια, η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.