Survivor 5 : Δύσκολα τα πράγματα για τον Κατσαούνη - Οι δυσκολίες του να "χωνέψει" νέα ομάδα

Για κάποιον δεν ξεκίνησε καλά η μέρα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5 : Δύσκολα τα πράγματα για τον Κατσαούνη - Οι δυσκολίες του να

Δύσκολο το ξύπνημα του Γιώργου Κατσαούνη στη νέα ομάδα και τη νέα παραλία, στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, την Κυριακή 20/3. Μετά τη νίκη της νέας Μπλέ ομάδας και την επιστροφή τους στην καλύβα τους, ο δημοφιλής παίκτης δήλωσε πως όλο αυτό του είναι πολύ δύσκολο, κοινώς δεν μπορεί να το χωνέψει.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κατσαούνη για την κόκκινη μπαντάνα

Όπως είπε χαρακτηριστικά, δεν του πάνε τα Κόκκινα και αισθάνεται ακόμα μαχητής μιας και έχει πεινάσει και έχει περάσει πολλά με την προηγούμενη του ομάδα, και πως το μπλέ είναι το χρώμα του λαού.

Άγριο σκηνικό μεταξύ Ναυσικάς και Κατσαούνη! Ξέφυγε η κατάσταση στην παραλία των Κόκκινων

Η κατάσταση φαίνεται πως μυρίζει... μπαρούτι στο Survivor 5, με τις κόντρες μεταξύ των παικτών να αυξάνονται και τα νεύρα πιθανώς να τεντώνονται ακόμη περισσότερο, από τη στιγμή που οι ομάδες άλλαξαν.

Στο έκτακτο συμβούλιο, όπου κάλεσε τους παίκτες ο Γιώργος Λιανός, τους ανακοίνωσε πως ορισμένοι θα... αλλάξουν χρώμα μπαντάνας, παίρνοντας τα πράγματά τους σε άλλη παραλία. Σε κάποιους άρεσε αυτή η εξέλιξη και σε μερικούς ακόμη δεν φάνηκε τόσο καλή ιδέα, ειδικά όταν έμαθαν το πώς διαμορφώνονται οι ομάδες.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, για παράδειγμα, δεν είδε με πολύ καλό μάτι τη μετακόμιση του Γιώργου Κατσαούνη στην κόκκινη ομάδα. Η ηθοποιός και μοντέλο γνωρίζει αρκετά για τον ίδιο, παρότι δεν τον ζει καθημερινά, αλλά κρίνοντας και μόνο από το πώς αντιδρούσε σε αρκετές στιγμές και πώς διαχειρίστηκε τη σχέση του με τη Μυριέλλα, άρχισε να έχει... διαβάστε εδώ την συνέχεια!