Survivor 5: Έγινε αυτό που περίμενε όλη η Ελλάδα - Μυριέλλα και Κατσαούνης μαζί στην ίδια παραλία

Δίνουν και παίρνουν τα γλυκόλογα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5: Έγινε αυτό που περίμενε όλη η Ελλάδα - Μυριέλλα και Κατσαούνης μαζί στην ίδια παραλία

Love is in the air στην κυριολεξία όμως! Έγινε αυτό που περίμεναν όλοι, η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης μετά την αλλαγή των ομάδων στο Survivor, τους έλαχε να είναι στην ίδια παραλία και όπως ήταν αναμενόμενο ήρθαν και πάλι κοντά, μετά τους μεγάλους τσακωμούς που είχαν.

Οι δυο τους συναντήθηκαν στην παραλία, ζήτησαν συγγνώμη ο ένας στον άλλον, ενώ δεν έλειψαν και οι τρυφερές στιγμές ανάμεσά τους.

Έσμιξαν πάλι η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιώργος Κατσαούνης

«Γιώργος και Μυριέλλα στην ίδια παραλία. Νέο κύκλο επεισοδίων. Αυτή τη φορά θα δούμε και τους δύο στον ίδιο χώρο να συμβιώνουν», είπε αρχικά η Μυριέλλα Κουρεντή και συνέχισε: «Νομίζω μέχρι το τέλος της ημέρας να τα έχουμε βρει και να μπορούμε να συμπορευτούμε παρέα. Τον Γιώργο τον είδα πιο συγκαταβατικό. Είδα μια καλή πρόθεση και είμαστε και οι δύο διατεθειμένοι να ξαναγνωριστούμε από την αρχή. Τον κοιτάω και δεν μπορώ να πιστέψω ότι τώρα είμαστε στην ίδια ομάδα».

«Αν με ρωτούσαν αν ήθελα να πάω στην ίδια ομάδα με τη Μυριέλλα θα έλεγα όχι. Από τη στιγμή όμως που το ένιωσα και το κατάλαβα ότι θα είμαστε την ίδια ομάδα, είπα δεν είναι κακή ιδέα. Ίσα ίσα που και αυτή το χάρηκε νομίζω. Η Μυριέλλα με πλησίαζε και μου έδωσε κάτι που δεν το περίμενα και μου είπε ότι μοιάζω σαν φτερό αγγέλου. Να την δω φιλικά δεν νομίζω γιατί από τη στιγμή που κάνω κάτι με μία κοπέλα δεν μπορώ μετά να την δω φιλικά, πρέπει να είμαι χαζός. Δεν ξεχνάω όμως ότι η Μυριέλλα παραποίησε τα λόγια μου και με έβγαλε στον τάκο», είπε κλείνοντας ο Γιώργος Κατσαούνης».

"Σκοτώθηκαν" με το που έφτασαν στην παραλία Μυριέλλα και Σταυρούλα! Τι έγινε μόλις έκλεισαν οι κάμερες

Οι δύο ομάδες, μετά το τέλος του έκτακτου συμβουλίου που βλέπουμε και στο σχετικό trailer, θα υποστούν μια μείξη. Με απόφαση της παραγωγής, μάλλον, ορισμένοι παίκτες θα φύγουν από την μπλε ή την κόκκινη ομάδα, για να μετακομίσουν στην άλλη παραλία και να θέσουν νέα δεδομένα στη συμβίωση.

Οι ανατροπές, λοιπόν, συνεχίζονται και τώρα νέες συμμαχίες πρέπει να δημιουργηθούν, αντίστοιχα, μέχρι το πάρτι της ένωσης τουλάχιστον, όπου όλοι θα βρεθούν στην ίδια παραλία. Προς το παρόν, το σημαντικό είναι το τι θα συμβαίνει ξεχωριστά στις δύο παραλίες, με την μπλε και την κόκκινη ομάδα να οφείλουν να βρουν εκ νέου τις ισορροπίες τους.

Στην προσπάθεια αυτή είναι λογικό, από νωρίς, μάλιστα, να υπάρξουν προστριβές μεταξύ των παικτών. Κι αν η Ασημίνα με τη Σοφιάννα ήταν το πρώτο... κρούσμα στη διάρκεια του συμβουλίου, μετά από αυτό και στη μετακόμιση στην παραλία, άνοιξε ένα νέο «μέτωπο» στην κόκκινη ομάδα με... το καλημέρα.

Ο λόγος γίνεται για τη Μυριέλλα Κουρεντή και τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, με τη δεύτερη να... διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr