Survivor 5: Δίχως τέλος η κόντρα Ασημίνας και Σοφιάννας - «Έχω απογοητευτεί πολύ από την συμπεριφορά της»

Άσχημα τα πράγματα μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Δίχως τέλος η κόντρα Ασημίνας και Σοφιάννας - «Έχω απογοητευτεί πολύ από την συμπεριφορά της»

Μπορεί να ήταν κολλητές, ωστόσο αυτό φαίνεται πως αποτελεί πια παρελθόν, μιας και από την στιγμή που άλλαξαν ομάδες, η Σοφιάννα και η Ασημίνα βρίσκονται στα «μαχαίρια».

Μετά την λήξη του αποψινού 21/3 αγώνα στο Survivor 5, με νικητές τους Κόκκινους, η Σοφιάννα υποστήριξε πως δεν περίμενε να της συμπεριφερθεί με αυτόν τον τρόπο η Ασημίνα, μιας και κατά την διάρκεια του αγώνα συνεχώς φώναζε προκειμένου να την αποσυντονίσει, ενώ στήριξε την Σταυρούλα, παρά τις άσχημες σχέσεις που είχαν έως τώρα.

Σε αντίστοιχες δηλώσεις προχώρησε και αργότερα στο Συμβούλιο του Νησιού, τονίζοντας πόσο απογοητευμένη είναι. Από την μεριά της, η Ασημίνα τόνισε πως ότι κάνει το κάνει για αγωνιστικούς λόγους και πως δεν πρέπει να τα παίρνει όλα προσωπικά.

Ο καυγάς Ασημίνας - Σοφιάννας στο Survivor 5

Το "καρφί" του Μαρτίκα στην Ασημίνα - «Κρίμα 22 χρονών να φέρεται τόσο εγωιστικά»

Λίγο μετά το τέλος του αγωνίσματος ασυλίας της Δευτέρα 21/3 στο Survivor 5, η Σοφιάννα έγινε έξαλλη με την συμπεριφορά της Ασημίνας απέναντί της, καθώς θεώρησε ότι πρόσβαλε την σχέση που έχουν χτίσει όλο αυτό το διάστημα. Ο Σπύρος Μαρτίκας σχολίασε αργότερα αυτή την κατάσταση και τόνισε πως την συμπαίκτριά του την έχει στεναχωρήσει πολύ αυτή τη αντιμετώπιση της Ασημίνας.

Μάλιστα, ανέφερε πως ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε είναι πολύ εγωιστικός για την ηλικία της και ο ίδιος είναι απόλυτα αντίθετος με αυτή.