Survivor 5: Η Σοφιάννα "άδειασε" την Ασημίνα - «Είχε στήσει στον τοίχο την Σταυρούλα για να μάθει τι λένε στην Ελλάδα»

Την έδωσε στεγνά μπροστά σε όλους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Η Σοφιάννα

Μόλις τελείωσε ο σημερινός (21/3) αγώνας ασυλίας στο Survivor 5 με την νίκη των κόκκινων, η Σοφιάννα, της οποία κυκλοφορεί το πιο αποκαλυπτικό της πλάνο στο παιχνίδι, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει για την συμπεριφορά της πρώην συμπαίκτριας και φίλης της Ασημίνας, η οποία κατά τη διάρκεια του αγώνα φώναζε για την ίδια ότι "δεν το' χει", με αποτέλεσμα να στεναχωρηθεί για την σχέση που είχαν χτίσει όλο αυτό το διάστημα.

«Έχω αυτιά ανοιχτά και δεν επηρεάζομαι. Παρόλα αυτά όλοι έχουμε μεγαλώσει με κάποιες αξίες κι όσοι είναι φίλοι μου, έχω μάθει να τους σέβομαι, να μη χαίρομαι με τη στενοχώρια τους και να μην την προκαλώ. Άκουσα την Ασημίνα να λέει στη Σταυρούλα δεν το έχει, δεν μπορεί κι είσαι καλύτερη. Της φώναζε πιστεύω σε εσένα για έναν άνθρωπο που δύο εβδομάδες πριν έμαθε τι συνέβη στην Ελλάδα και τον είχε στήσει στον τοίχο. Ήμουν δίπλα της και την συμβούλεψα για αυτό και σήμερα άκουγα ουστ», είπε εκνευρισμένη η Σοφιάννα.

Το ξέσπασμα της Σοφιάννας για την Ασημίνα στο Survivor 5

«Δεν μπορώ καν να σκεφτώ πως...» - Ράκος η Σοφιάννα μετά τις αλλαγές των ομάδων

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση οι παίκτες στο Survivor, το Σάββατο 19/3, μετά από την ανακοίνωση βόμβα του Γιώργου Λιανού, και τις νέες ομάδες Μετά τη Βρισηίδα λοιπόν, σε κλάματα είδαμε ότι ξέσπασε και η Σοφιάννα στο άκουσμα της είδησης αυτής.

Όπως ήτα λογικό πολλοί φίλοι χωρίστηκαν, και μέσα σε αυτούς ήταν και η Ασημίνα με την Σοφιάννα. Και οι δυό τους δεν άντεξαν και έβαλαν τα κλάματα μιλώντας φανερά απογοητευμένες για ότι συνέβη.

Το χειρότερο σενάριο έγινε πραγματικότητα για την παίκτρια μιας και τη χώρισαν με τον πιο δικό της άνθρωπο στο παιχνίδι, την Ασημίνα. Θα είναι αυτό γεγονός που θα την κάνει να λυγίσει ή θα την πεισμώσει περισσότερο;