Survivor 5: "Κρίμα για την ποιότητά της σαν άνθρωπος" - «Κόλαφος» ο Τάκης για την Ναυσικά

Όλες οι δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Πριν ξεκινήσει ο σημερινός (21/3) αγώνας ασυλίας στο Survivor 5, ο Τάκης θέλησε να βγάλει "σκάρτη" την Ναυσικά. Στις προσωπικές του δηλώσεις ανέφερε πως η Ναυσικά δεν έχει ποιότητα σαν άνθρωπος, χωρίς βέβαια να βασίζει τα λεγόμενά του σε ουσιαστικές πράξεις της ίδιας.

Προσπάθησε να αποκρούσει τις κατηγορίες που εκείνη του προσάπτει, μετά τον τσακωμό του με τον Στάθη, αλλά κανείς δεν φαίνεται να του έχει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη και να στηρίζει τα λόγια και τις πράξεις του, ενώ όπως όλοι οι παίκτες συνηθίζουν να αναφέρουν...το κοινό "βλέπει".

Οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια για την Ναυσικά στο Survivor 5

«Πας κόντρα σε μένα; Έχω κόσμο έξω!» - Τα "καρφιά" του Σπύρου στον Τάκη

Μετά τις αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν στο Survivor το βράδυ του Σαββάτου 19/3, με τις αλλαγές των ομάδων, φυσικό είναι οι παίκτες προσπαθούν να βρουν τα πατήματά τους και να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα του παιχνιδιού.

Ο Τάκης Καραγκούνιας είναι ένας από τους παίκτες που από την κόκκινη ομάδα μεταφέρθηκε στην μπλε και ο παίκτης που τον υποδέχτηκε ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος όπως φαίνεται θέλησε αμέσως να ξεκαθαρίσει τη θέση του και σχεδόν να προειδοποιήσει το νέο του συμπαίκτη για την στάση που θα ακολουθήσει στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο Καραγκούνιας αποκάλυψε: «Το πιο περίεργο που μου συνέβη όταν ήρθα στην μπλε ομάδα σε μία συζήτηση με τον Σπύρο Μαρίκα μου εκμυστηρεύτηκε ότι κοίταξε να δεις ότι είχαμε είχαμε, θα τα βρούμε αυτά απλά να ξέρεις ότι δεν είναι εμένα να μου πηγαίνεις κόντρα, γιατί έχω δύναμη. Εγώ έχω κόσμο έξω. O Μαρτίκας νομίζει ότι είναι ο βασιλιάς της μπλε ομάδας, ο βασιλιάς του Survivor, ότι κατευθύνει κοινό ή οτιδήποτε. Εγώ δεν θα αλλάξω τον χαρακτήρα μου για κανέναν, ειδικά για τον Σπύρο Μαρτίκα».