Survivor 5 : Ζήσαμε να το δούμε και αυτό - Παρέα με τη Βρισηίδα ο Άρης Σοϊλέδης

«Άρχισε να μαθαίνει εμένα ο Άρης και εγώ τον Άρη»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Survivor 5 : Ζήσαμε να το δούμε και αυτό - Παρέα με τη Βρισηίδα ο Άρης Σοϊλέδης

Μπορεί για κάποιους, η μέρα στις νέες ομάδες στο Survivor την Κυριακή 10/3, να μην ξημέρωσε όπως περίμεναν, ωστόσο για κάποιους άλλους, είναι σαν να ξεκίνησε μια νέα εποχή στο παιχνίδι.

Ο λόγος για την Βρισηίδα και τον Άρη, τους οποίους είχαμε δει ου ολίγες φορές στο παρελθόν, να διαπληκτίζονται και να έχουν αρκετές εντάσεις μεταξύ τους. Φαίνεται λοιπόν πως οι δυο τους στη νέα ομάδα ήρθαν κοντά και άρχισαν να ανακαλύπτουν ο ένας τον άλλο και να κάνουν δειλά δειλά παρέα.

Οι δηλώσεις της Βρισηίδας για τον Άρη στη νέα ομάδα

Το γνωστό μοντέλο είπε χαρακτηριστικά πως ο Άρης ενώ την απέφευγε και έκανε σαν να; μην υπάρχει, πλέον την υπολογίζει, και φάνηκε ιδιαίτερα χαρούμενη για αυτό καθώς δεν είναι ωραίο σε μία ομάδα να υπάρχουν κακές σχέσεις και είναι φυσικό να πρέπει οι τόνοι να είναι χαμηλοί χωρίς να υπάρξουν εντάσεις.

Συγκεκριμένα είπε πως τώρα μαθαίνουν ο ένας τον άλλο, μιας και όπως είχαμε δει δεν είχαν κάνει καλή αρχή στην προηγούμενη ομάδα.

Σπάραξε στο κλάμα όλο το βράδυ η Βρισηίδα

Ακόμα μια απώλεια στο Survivor μετρούν οι Διάσημοι καθώς η Κάτια Ταραμπάνκο, όπως σας είχαμε ήδη αποκαλύψει, αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο αφήνοντας πίσω τους παίκτες με ανοιχτό το στόμα μιας και δεν το περίμεναν!

Ειδικότερα, η Βρισηίδα Ανδριώτου, πλάνταξε στο κλάμα και κατέρρευσε στην αγκαλιά της Ευρυδίκης όταν επέστρεψαν στην καλύβα.

«Γιατί η Κάτια; Γιατί; Γιατί φεύγουν συνέχεια οι φίλοι μας; Ο Γιωρίκας, η Αθηνά και τώρα η Κάτια;» αναρωτήθηκε με τα μάτια πλημμυρισμένα στα δάκρυα η Βρισηίδα Ανδριώτου.

«Και πάλι μείναμε οι δυο μας» αποκρίθηκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου για να συνεχίσει η Βρισηίδα Ανδριώτου να κλαίει για την αποχώρηση της συμπαίκτρια της στο Survivor. «Μα πόσο υπέροχη. Πάντα με το χαμόγελο της. Πάντα με θετική αύρα και ενέργεια. Αληθινή. Μίλαγε μόνο με ωραία λόγια».