Survivor 5: «Δεν εμπνέει καμία ηθική...» - "Κόλαφος" ο Τάκης Καραγκούνιας για Σοϊλέδη

Τον "έκραξε" κανονικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: «Δεν εμπνέει καμία ηθική...» -

Ο Τάκης Καραγκούνιας, μόλις ξεκίνησε το σημερινό (22/3) επεισόδιο του Survivor 5, μίλησε για τον Άρη Σοϊλέδη και την απόφασή του να τον θέσει υποψήφιο για αποχώρηση. Ο ίδιος είναι πολύ δυσαρεστημένος και δεν πιστεύει πως ο λόγος που ψηφίστηκε είναι στρατηγικός, αλλά μάλλον προσωπικός γιατί η σχέση τους δεν είναι καλή.

Μάλιστα, ανέφερε πως ο Άρης δεν είχε το θάρρος να τον βγάλει υποψήφιο με δική του απόφαση γι΄αυτό έπεισε τους υπόλοιπους παίκτες για να βγει από την κάλπη. Γενικότερα, όμως έχει δημιουργήσει κόντρες και με άλλους παίκτες, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ναυσικά για την οποία έκανε ορισμένες δηλώσεις.

Οι δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια για τον Άρη Σοϊλέδη στο Survivor 5

«Όταν κέρδισε το αγώνισμα ο Άρης, ήμουν σίγουρος ότι θα βγω υποψήφιος αλλά βγήκα με διαφορετικό τρόπο. Για εμένα δεν εμπνέει καμία ηθική προς το πρόσωπό μου κι αν μη τι άλλο αυτό που έκανε ήταν ότι πιο πονηρό μπορούσε να κάνει – ας μου επιτραπεί η ακραία έκφραση.

Έκανε κάτι πολύ ανήθικο, μίλησε πίσω από την πλάτη μου. Επειδή αγωνιστικά δεν μπορεί να μου πει κάτι γιατί ξέρει ποιος είμαι, κατάφερε να πείσει τους συμπαίκτες μου να με βγάλουν από την κάλπη. Δεν είχε αυτός το θάρρος να το κάνει από την ατομική ασυλία. Δεν μπορείς να με ψηφίζεις ή να λες ότι έχεις πρόβλημα επικοινωνίας μαζί μου και να λες υπήρχε στρατηγική. Οπότε ψεύδεσαι», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης.

"Έπρεπε να μου ζητήσει συγγνώμη σαν άντρας..." - Ο Τάκης ξαναγύρισε την μπιφτέκα για τον Στάθη

Ο Τάκης Καραγκούνιας για άλλη μία φορά άλλαξε τα λεγόμενά του και την ώρα που συζητούσε με τους νέους συμπαίκτες του όσα συνέβησαν με τον Στάθη Σχίζα και τον τσακωμό τους, ο ίδιος αποφάσισε να αναιρέσει την συγχώρεσή του.

Ανέφερε πως εκείνη τη στιγμή έμεινε ψύχραιμος επειδή το είπε η ομάδα του, αλλά στην πραγματικότητα δεν πιστεύει την συγγνώμη του Στάθη και δεν τον συγχωρεί, γιατί ήταν βίαιος και δεν φέρθηκε "αντρίκια". Οι απόψεις του, όμως, κούρασαν, όχι μόνο το κοινό, αλλά και την ίδια του την ομάδα.

Ο παίκτης δήλωσε συγκεκριμένα: «Το συμπέρασμα είναι ότι δεν με ικανοποιούν όσα είπε ο Στάθης Σχίζας. Είπε ότι χθες μου ζήτησε συγγνώμη κι αυτό έγινε επάνω στο παιχνίδι. Οι συμπαίκτες μου μού έλεγαν να είμαι ήρεμος. Αυτός είναι ο χαρακτήρας μου, είμαι έντονος κι αυθόρμητος. Εκδηλώνω κάτι παραπάνω με πάθος. Αν προσπαθούν να μειώσουν το χαρακτήρα μου, δεν με ενδιαφέρει καν…

Είπε μια συγγνώμη προς το πρόσωπό μου, που δεν τη θεωρώ αληθινή και πραγματική. Του τύπου έλα μωρέ, τι έγινε και ποιος είσαι εσύ… Ήθελα να παραδεχτεί ότι ήταν βίαιος αλλά δεν το έκανε. Είναι δικαίωμά μου, αν θα δεχτώ τη συγγνώμη κάποιου. Έπρεπε μεταξύ μας να μου ζητήσει συγγνώμη σαν άντρας, όχι μπροστά στις κάμερες».