Survivor 5: "Κλαίω σαν μικρό παιδί..." - Λύγισε ο Τάκης Καραγκούνιας μπροστά στην κάμερα

Τα λόγια του είναι σπαρακτικά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, μιλώντας για την κόρη του στην κάμερα του Survivor 5 λύγισε και έβαλε τα κλάματα, καθώς, όπως ανέφερε, η συμμετοχή του στο παιχνίδι οφείλεται καθαρά στο γεγονός ότι θέλει να προσφέρει στην κόρη του, Ραφαηλία, ένα καλύτερο μέλλον.

Αποκάλυψε πως είχε δηλώσει ξανά συμμετοχή στο παιχνίδι, αλλά δεν μπορούσε να συμμετέχει λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, αλλά στην πορεία των δηλώσεών του δεν μπόρεσε να κρατηθεί και αποχώρησε.

Οι σπαρακτικές δηλώσεις του Τάκη Καραγκούνια στο Survivor 5

«Προσπαθούσα πολλά χρόνια να μπω στο Survivor. Πέρυσι δεν μπήκα στο τσακ λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Έλειπα και δεν μπορούσαν να με βρούνε. Φέτος έλειπα και πάλι αλλά παράτησα τα πάντα κι ήρθα. Έχω έρθει για την κόρη μου, τη Ραφαηλία μου, γιατί, όπως και να το πάρει κανείς, είναι ότι καλύτερο έχω στη ζωή μου. Αυτό που θέλω είναι να έχει ένα καλύτερο μέλλον.

Για αυτό παίζω με κομμένο δικέφαλο και σμπαράλια γόνατο. Για να καταφέρω να κάνω κάτι για το κοριτσάκι μου. Έχω πληγωθεί σαν άνθρωπος και κλαίω σαν μικρό παιδί μπροστά σε όλους. Δεν παρακαλώ τίποτα, απλά να καταλάβει ο κόσμος πως νιώθω για να φτάσω για το κοριτσάκι μου.» είπε ο Τάκης Καραγκούνιας κλαίγοντας.

Μάλιστα δεν μπόρεσε να συνεχίσει την προσωπική συνέντευξη και σηκώθηκε κι έφυγε: «Δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο, αλήθεια σου λέω».

«Δεν εμπνέει καμία ηθική...» - "Κόλαφος" ο Τάκης Καραγκούνιας για Σοϊλέδη

Ο Τάκης Καραγκούνιας, μόλις ξεκίνησε το σημερινό (22/3) επεισόδιο του Survivor 5, μίλησε για τον Άρη Σοϊλέδη και την απόφασή του να τον θέσει υποψήφιο για αποχώρηση. Ο ίδιος είναι πολύ δυσαρεστημένος και δεν πιστεύει πως ο λόγος που ψηφίστηκε είναι στρατηγικός, αλλά μάλλον προσωπικός γιατί η σχέση τους δεν είναι καλή.

Μάλιστα, ανέφερε πως ο Άρης δεν είχε το θάρρος να τον βγάλει υποψήφιο με δική του απόφαση γι΄αυτό έπεισε τους υπόλοιπους παίκτες για να βγει από την κάλπη. Γενικότερα, όμως έχει δημιουργήσει κόντρες και με άλλους παίκτες, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Ναυσικά για την οποία έκανε ορισμένες δηλώσεις.

«Όταν κέρδισε το αγώνισμα ο Άρης, ήμουν σίγουρος ότι θα βγω υποψήφιος αλλά βγήκα με διαφορετικό τρόπο. Για εμένα δεν εμπνέει καμία ηθική προς το πρόσωπό μου κι αν μη τι άλλο αυτό που έκανε ήταν ότι πιο πονηρό μπορούσε να κάνει – ας μου επιτραπεί η ακραία έκφραση.

Έκανε κάτι πολύ ανήθικο, μίλησε πίσω από την πλάτη μου. Επειδή αγωνιστικά δεν μπορεί να μου πει κάτι γιατί ξέρει ποιος είμαι, κατάφερε να πείσει τους συμπαίκτες μου να με βγάλουν από την κάλπη. Δεν είχε αυτός το θάρρος να το κάνει από την ατομική ασυλία. Δεν μπορείς να με ψηφίζεις ή να λες ότι έχεις πρόβλημα επικοινωνίας μαζί μου και να λες υπήρχε στρατηγική. Οπότε ψεύδεσαι», είπε χαρακτηριστικά ο Τάκης.