Survivor 5: "Τελειώσαμε! Τράβα..." - Άσχημο επεισόδιο ανάμεσα σε Σοφιάννα και Ασημίνα

Από φίλες έγιναν εχθροί

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5:

Κατάφερε τον στόχο του ο Ατζούν Ιλιτζαλί με τις αλλαγές των ομάδων στο Survivor 5, καθώς οι εντάσεις ανέβηκαν και πολλές φιλίες χάλασαν. Λένε πως πολλές φιλίες αν αντέξουν στις δυσκολίες είναι πραγματικές φιλίες κι αυτό ισχύει "γάντι" στη περίπτωση της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Σοφιάννας Αβραμάκη. Τα δύο κορίτσια χωρίστηκαν το περασμένο Σάββατο 19/3 κι από εκεί που κοιμόντουσαν κάθε μέρα στο ίδιο σανίδι πλέον είναι δύο ξένες.

Στο χθεσινό 21/3 επεισόδιο είδαμε για πρώτη φορά η ένταση να ανεβαίνει ανάμεσα στις δύο κι αυτό διότι όταν αγωνιζόταν η Σοφιάννα, η Ασημίνα υποστήριζε θερμά την κάθε συμπαίκτρια της που ήταν απέναντι στη πρώην φίλη της. Αυτό δεν άρεσε καθόλου στην παίκτρια των Μπλε και δεν άργησε να έρθει η ένταση.

Είδαμε λοιπόν μετά το τέλος του αγωνίσματος την Σοφιάννα να εκφράζει την στεναχώρια της προς την Ασημίνα, με την απάντηση της τελευταίας να είναι αρκετά εγωιστική και να κάνει έξαλλη την πρώην φίλη της. Έτσι μόλις έκλεισαν οι κάμερες η Σοφιάννα... διαβάστε περισσότερα στο Athensmagazine.gr