Δύσκολες ώρες για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Η ανάρτησή της στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Ευρυδίκη Βαλαβάνη κατά τη διάρκεια του ριάλιτι, αλλά και μετά το τέλος αυτού είχε μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της που της έμεινε από την συμμετοχή της.

Το πρωί της Τετάρτης 23/3, όμως, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το τελευταίο χρονικό διάστημα, το οποίο δεν προκύπτει ή σχετίζεται με το ήδη υπάρχον θέμα της.

Κήλες στον αυχένα ανέφερε η δημοσιογράφος πως είναι το νέο της πρόβλημα και μάλιστα της προκαλεί μουδιασμα στο χέρι και πονοκεφάλους. Παρόλα αυτά, προσπαθεί να διατηρεί την διάθεσή της στα ύψη και να αντιμετωπίζει την κατάσταση με χιούμορ, όπως φαίνεται από το story της.

Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για το νέο πρόβλημα υγείας της

«Έλα παιδιά. Μόλις έφυγα από τον ορθοπεδικό με ακόμα 2 μαγνητικές που πρέπει να κάνω άμεσα σε γόνατο και ώμο. Και με κήλες στον αυχένα που προκαλούν πονοκεφάλους και μούδιασμα στο δεξί μου χέρι. Μια χαρά φαίνομαι», έγραφε χαρακτηριστικά η ίδια.

Το πρόβλημα υγείας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

«Δεν είμαι έγκυος! Παιδιά, τρώω και έχω πάρει κιλά»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (20/1) η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία μεταξύ άλλων μίλησε για τα σχόλια που δέχεται για τα κιλά της καθώς και για την πίεση που της ασκείται για να κάνει ένα παιδί.

Όπως εξήγησε η δημοσιογράφος, ο κόσμος θεωρεί ότι είναι έγκυος, ενώ στην πραγματικότητα έχει πάρει κάποια κιλά.

«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, «μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι». Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος.

Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, «είμαι 34αρων και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;». Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος . Παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει», είπε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.