Η Κατερίνα Καινούργιου "εισβάλλει" σε γνωστή σειρά του ALPHA - Ο ρόλος που θα την δούμε

Οι αναρτήσεις στα social

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Κατερίνα Καινούργιου

Πριν από λίγο καιρό είχαμε παρακολουθήσει μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ALPHA, «Άσε μας ρε μαμά» να "εισβάλλει" η Κατερίνα Καινούργιου σε μια guest εμφάνιση.

Όπως έχει γίνει γνωστό η σειρά σημειώνει καλά ποσοστά τηλεθέασης μιας και αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι παρακολουθούν την σειρά.

Έτσι λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media πως αναμένεται να την απολαύσουμε και πάλι μιας και η ίδια κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Ενθουσιάστηκαν με το ταλέντο μου και με πήραν ξανά».

Η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργια για την σειρά «Άσε μας ρε μαμά»

«Δεν θέλω κανείς...»: Η έκκληση της Κατερίνα Καινούργιου για την υπόθεση της Πάτρας

Η υπόθεση του θανάτου των 3 παιδιών στην Πάτρα φαίνεται πως έχει τραβήξει τα βλέμματα όλου του πανελλήνιου και η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποφασίσει να βοηθήσει όσο μπορεί στην έρευνα με την γνωστοποίηση των στοιχείων και των μαρτυριών. (Δείτε εδώ το ξαφνικό τηλεφώνημα που δέχτηκε στον αέρα της εκπομπής)

Το πρωί της Τετάρτης 23/3, όπως και κάθε μέρα, προβλήθηκαν ρεπορτάζ και αναπαράχθηκαν αποσπάσματα άλλων εκπομπών, στα οποία βασίστηκε ο σχολιασμός της παρουσιάστριας και του πάνελ των συνεργατών.

Ωστόσο, η Κατερίνα Καινούργιου απόφασισε πως το θέμα πρέπει να αναπαράγεται όσο το δυνατόν αντικειμενικότερα, τουλάχιστον μέχρι να αποφανθούν οι αρχές και η δικαιοσύνη και ζήτησε δημόσια από τους συνεργάτες της να μην παίρνουν θέση για το συγκεκριμένο θέμα μέχρι να λυθεί το μυστήριο, όποια άποψη κι αν έχουν και απλά να παραθέτουν τα δεδομένα.

«Παιδιά, σας παρακαλώ, Χρίσλα... Δεν θέλω κανείς να παίρνει έντονα θέση για το θέμα. Άσχετα με το τι πιστεύουμε, ακόμα δεν έχει βγει το πόρισμα», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στους συνεργάτες της.