Ο γιος του μεγάλωσε πολύ - Η τρυφερή ανάρτηση του Κώστα Κόκλα

Το post του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο γιος του μεγάλωσε πολύ - Η τρυφερή ανάρτηση του Κώστα Κόκλα

Εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός ο Κώστας Κόκλας είναι και ένας πολύ ευτυχισμένος πατέρας, ο οποίος προσπαθεί να κρατά μακρία τη ζωή του από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπάνια βλέπουμε κοινές εμφανίσεις με τον γιο του, Δημήτρη, παρόλο που είχε λάβει μεγάλη δημοσιότητα η σχέση του και ο χωρισμός του με την μάνα του μικρού, Κατερίνα Σούλη.

Ο Κώστας Κόκλας ως πατέρας και όχι ως ηθοποιός

Μπορεί το ζευγάρι λοιπόν να τράβηξε χωριστούς δρόμους, αλλά η επικοινωνία μεταξύ τους είναι άριστη και έτσι μεγαλώνουν από κοινού τον 14χρονο Δημήτρη.

Μάλιστα σε παλιότερη συνέντευξή του ο ηθοποιός είχε δηλώσει: «Έχουμε δέκα χρόνια που χωρίσαμε, δεν βάλαμε ποτέ μπροστά το ότι είμαστε χωρισμένοι. Δεν υπάρχουν κάποιες συνθήκες να κρατήσεις αυτές τις σχέσεις με πρώην. Από το πρωί που ξυπνάς, μέχρι το βράδυ που θα κοιμηθείς έχεις το περιθώριο να διαμορφώσεις τις συνθήκες»,

Ωστόσο ο Κώστας Κόκλας αποφάσισε να μοιραστεί μια στιγμή σπιτικής γαλήνης και χαλάρωσης με τον γιο του, στα social media.

Η φωτογραφία δείχνει τον Δημήτρη να παίζει μαζί με τον σκύλο τους και είναι από τις πιο τρυφερές που έχει μοιραστεί ο ηθοποιός. Δείτε εδώ περισσότερες φωτογραφίες από τον 14χρονο Δημήτρη

«Σχέση δεν θα ήθελα να κάνω, αν δεν...»

Το απόγευμα της Πέμπτης 3/02 στον καναπέ της εκπομπής «Στούντιο 4» έκατσε ο γνωστός ηθοποιός Κώστας Κόκλας ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του πορεία αλλά προχώρησε και σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις σχετικά με το διαζύγιό του.

«Είναι πολύ δύσκολο για έναν ηθοποιό να κρατήσει οικογένεια. Η απουσία είναι μεγάλο κομμάτι, πρέπει και ο άλλος να μοιραστεί πράγματα μαζί σου. Το καλύτερο είναι να είσαι ξεκάθαρος. Υπερισχύει η αγάπη για το παιδί, για έναν άνθρωπο που τον είχες επιλέξει στη ζωή σου, να του εμπιστευτείς πράγματα.

Έχεις κάνει ένα παιδί μαζί του, δεν έχω πάψει να αποδεικνύω ότι κάθε μέρα είμαι εκεί. Για αυτό δεν έχω σχέση, έχω κάνει δύο γάμους, έχω το παιδί μου.

Σχέση δεν θα ήθελα να κάνω και να βάλω έναν άνθρωπο σε αυτή τη διαδικασία, μία δυο φορές που το έκανα ήταν λάθος, πρέπει να είσαι εσύ έτοιμος και μετά να βάλεις τον άλλον στη διαδικασία. Τελευταία φορά που ήμουν σε σχέση ήταν ο γάμος μου. Είχα φλερτ, μου αρέσουν τα κορίτσια. Τώρα πια όμως περνάω καλά μόνος μου».