Για καφέ στην θάλασσα πρωί πρωί - Φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη να λιάζεται

Βαμμένη ελαφρά και ντυμένη casual

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Για καφέ στην θάλασσα πρωί πρωί - Φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη να λιάζεται

Η Ελένη Μενεγάκη έχει μπει από τώρα σε mood τριημέρου. Όπως ανακοίνωσε στην χθεσινή 23/3 της εκπομπή την Παρασκευή η εκπομπή Ελένη δεν θα βγει στον αέρα λόγω 25ης Μαρτίου και η παρουσιάστρια δείχνει να έχει καλή διάθεση που θα μπορέσει να απολαύσει περισσότερες ώρες την οικογένεια και τον σύζυγός της.

Το πρωί της Πέμπτης 24/3 μάλιστα βρέθηκε σε καφέ μπροστά στην παραλία να απολαμβάνει τον ήλιο σχολιάζοντας μάλιστα πως ο καιρός όντως έχει φτιάξει! Εννοείται πως μιας και το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά ενεργή στα social media δημοσίευσε φωτογραφία από την εν λόγω στιγμή.

Η ανάρτηση της Ελένης Μενεγάκη

"Άλλη μέρα σήμερα, καλά τα λένε οι μετεωρολόγοι!, έγραψε χαρακτηριστικά και τα likes έπεσαν βροχή.

Ελένη Μενεγάκη

Τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 25ης Μαρτίου

Σε αναλυτική πρόγνωση για τον καιρό της 25ης Μαρτίου και συνολικά του τριημέρου προχώρησε ο Σάκης Αρναούτογλου την Τετάρτη.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην ΕΡΤ3, αναμένεται ηλιοφάνεια και υψηλές θερμοκρασίες, κοντά στους 20 με 21 βαθμούς Κελσίου ανήμερα της εθνικής εορτής, ενώ το Σαββατοκύριακο θα ακολουθήσει μία μικρή «έκπληξη».

Το Σάββατο θα εμφανιστούν ορισμένα σύννεφα - τα οποία θα κάνουν πιο ψυχρό τον καιρό - με την θερμοκρασία να σημειώνει μικρή πτώση, ενώ στα ανατολικά θα ενισχυθούν οι βοριάδες.

Παρόλα αυτά, το Σαββατοκύριακο η θερμοκρασία θα θυμίζει άνοιξη, ενώ από τη Δευτέρα αναμένονται ορισμένα φαινόμενα, αλλά κυρίως στα ορεινά προς την Βόρεια Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Σάκης Αρναούτογλου έκανε λόγο και για πρόωρη έλευση του... καλοκαιριού στα τέλη του Μαρτίου και στις αρχές του Απρίλιου, με θερμοκρασίες υψηλότερα από τα φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.