Τραγωδία Πάτρα: «Δε μπορώ να το δεχτώ...» - Η Ελεονώρα Μελέτη χάνει την ψυχραιμία της με τη στάση της μάνας

«Εγώ σαν μάνα...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τραγωδία Πάτρα: «Δε μπορώ να το δεχτώ...» - Η Ελεονώρα Μελέτη χάνει την ψυχραιμία της με τη στάση της μάνας

Το πρωί της Πέμπτης 24/3 η Ελεονώρα Μελέτη έχασε εμφανώς την ψυχραιμία της, καθώς εκείνη και οι συνεργάτες της συζητούσαν τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της Πάτρας. Αποτελεί αναμφίβολα ένα από τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας και συνεχώς έρχονται μέσω των ενημερωτικών εκπομπών νέες αποκαλύψεις στη φόρα.

Ενώ η έκτακτη εκπομπή που ετοιμάζει η Αγγελική Νικολούλη αναμένεται, η παρουσιάστρια του Mega Καλημέρα σχολίασε την υπόθεση καθαρά υπό το πρίσμα του μητρικού ενστίκτου. Πιο αναλυτικά, δήλωσε πως θα προτιμούσε να φανερωθεί εν τέλει πως τα 3 κορίτσια πέθαναν από κάποιο παθολογικό αίτιο και όχι από ό,τι άλλο υπονοείται.

Η αντίδραση της Ελεονώρας Μελέτη για τη μητέρα από την Πάτρα

«Δε σας έχει περάσει ποτέ από το μυαλό, βλέποντας όλη αυτή την ιστορία όλους αυτούς τους μήνες να παρακαλάτε αυτά τα παιδιά να είχαν κάτι και να έχουν πεθάνει από αυτό το κάτι; Κάτι που θα ήταν υπερβολικά σπάνιο. Εμένα το δικό μου το μυαλό δε θέλει να σκεφτεί ή να δεχτεί κάτι άλλο απ’ ότι μπορεί να φανταστεί ή να υπενηχθεί ο οποιοσδήποτε.

Δε μπορώ να το πιστέψω, δε μπορώ να το δεχτώ. Αλήθεια σας λέω. Δε με ενδιαφέρουν πραγματικά ούτε τα μάτια της μιανής ούτε της άλλης. Εγώ σαν μάνα σκέφτομαι, όπως πιστεύω όλες οι μάνες. Οι μάνες όμως. Όπως επίσης σκέφτομαι αυτά τα τρία παιδιά και τους ανθρώπους που έχουν αφήσει πίσω και ζητάνε απαντήσεις, όποιοι και αν είναι αυτοί οι άνθρωποι.

Ξέρω ότι έχουν χαθεί τρία παιδιά υπό αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες και πίσω σίγουρα έχει μείνει κόσμος ο οποίος αναρωτιέται – όλη η Ελλάδα αναρωτιέται – τι έχει γίνει σε αυτά τα παιδιά» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

12 γιατροί «σπάνε» τη σιωπή τους - Η μητέρα καθυστέρησε να ενημερώσει για 2 συμβάντα

Πολύς λόγος έχει γίνει τις τελευταίες εβδομάδες γύρω από την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Καθημερινά έρχονται όλο και περισσότερες αποκαλύψεις για το θέμα.

Παράλληλα, 12-13 γιατροί και νοσηλευτές αναφέρουν πως υπήρξε καθυστερημένη ενημέρωση για τα δύο κρίσιμα συμβάντα του παιδιού.

Τρία νοσοκομεία εκ των τεσσάρων επιβεβαιώνουν πως υπήρξε αίτημα της μητέρας για τοποθέτηση της 9χρονης σε μονόκλινο, ενώ δύο νοσηλευτές αναφέρουν πως η μητέρα ρώτησε για την ύπαρξη καμερών στο μονόκλινο δωμάτιο.

Κατόπιν, υπάρχουν 20-25 γιατροί που αναφέρουν ότι τα δύο κρίσιμα επεισόδια που υπέστη η 9χρονη δεν εξηγούνται από δεδομένα εξετάσεων.