«Μετά από διαδικασία 2μιση ωρών...» - Το αποτέλεσμα της δικαστική διαμάχης της Νανάς Παλαιτσάκη με τον πρώην της

Τι δηλώνει ο δικηγόρος του άντρα;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Μετά από διαδικασία 2μιση ωρών...» - Το αποτέλεσμα της δικαστική διαμάχης της Νανάς Παλαιτσάκη με τον πρώην της

Το πρωί της Πέμπτης 24/3 η δικηγόρος της Νανάς Παλαιτσάκη μίλησε στο Mega Καλημέρα δίνοντας το φως τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση της πελάτισσας της. Είναι γνωστό πως η δημοσιογράφος μετά τον πολύ έντονο χωρισμό από τον πρώην άντρα της κινήθηκε νομικά.

Η Νανά με θάρρος θέλοντας να δώσει κουράγιο και το παράδειγμα σε πολλές γυναίκες, μίλησε δημόσια για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην της, καταδικάζοντας με το τρόπο αυτό την ενδοοικογενειακή βία. Τελευταία εξέλιξη δικαιώνει την παθούσα, καθώς ο πρώην καταδικάστηκε πρωτόδικα με πέντε μήνες φυλάκιση. Η υπερασπιστική γραμμή του άντρα άσκησε έφεση ζητώντας παράλληλα συγχώρεση.

Οι δηλώσεις της δικηγόρου της Νανάς Παλαιτσάκη για το αποτέλεσμα

«Μετά από διαδικασία 2μιση ωρών, το δικαστήριο απεφάνθη την ενοχή του κατηγορουμένου. Ο ίδιος εκδήλωσε την πρόθεσή του να ζητήσει συγγνώμη, κάτι που έκανε» δήλωσε η μεριά της Νανάς Παλαιτσάκη.

«Ασκήσαμε έφεση και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα λάμψει η αλήθεια στο εφετείο» απάντησε ο δικηγόρος του πρώην συντρόφου.

Στα δικαστήρια με πρώην σύντροφό της η Νανά Παλαιτσάκη

Το πρωί της Τετάρτης 23/3 η Νανά Παλαιτσάκη μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» με την παρουσία της δικηγόρου της, Αντιγόνη Βαφείδου καθώς σήμερα εκδικάζεται η υπόθεση σχετικά με την κατηγορία σε βάρος πρώην συντρόφου της για ενδοοικογενειακή βία, εξύβριση και απειλές.

Πιο συγκεκριμένα, η δικηγόρος της Νανάς Παλαιτσάκη ανέφερε on air: «Έχω κληθεί ως μάρτυρας για ένα θέμα ενδοοικογενειακής βίας, στην οποία υπήρξα θύμα και φυσικά είναι η ώρα της δικαιοσύνης. Δεν είχα αναφερθεί ποτέ στην ουσία της υπόθεσης. Υπήρξα θύμα ενδοοικογενειακής βίας, υπήρχε απειλή κατά της ζωής.

Τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας δεν μπορούν να δικαιωθούν εύκολα νομικά. Για να δικαιωθείς ως θύμα ενδοοικογενειακής βίας, πρέπει να είσαι ακρωτηριασμένη ή νεκρή. Το λέω σε γυναίκες και σε όσους ακούνε, να μην ντρέπονται γιατί αυτός που πρέπει να ντρέπεται είναι το θύμα.

Η κίνησή μας είναι συμβολική, θα πρέπει το κάθε θύμα να αφήσει το σκοτάδι να βγει στο φως, να μην υπάρχει φόβος. Είναι σημαντικά τα στοιχεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει η δικαιοσύνη προκειμένου να πέσει βαρύς ο πέλεκυς στον θύτη και να τιμωρούνται αυτές οι πράξεις. Εμείς έχουμε προσκομίσει τα στοιχεία και η δικαιοσύνη θα αποφασίσει εάν είναι μία απλή διένεξη μεταξύ του ζευγαριού ή εάν έχουν συμβεί ποινικά κολάσιμες πράξεις».