Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Βάζει τέλος στην κόντρα του με την Λίτσα Γιαγκούση - «Δεν φταίει η κοπέλα...»

"Κάγκελο" οι δημοσιογράφοι!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μάκης Χριστοδουλόπουλος: Βάζει τέλος στην κόντρα του με την Λίτσα Γιαγκούση - «Δεν φταίει η κοπέλα...»

Τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο θα δούμε καλεσμένο στην εκπομπή της Δέσποινας Βανδή, Chart Show Your Countdown, το Σάββατο 26/3. Η κάμερα της εκπομπής Happy Day συνάντησε τον αγαπημένο τραγουδιστή, μόλις τελείωσαν το γύρισμα και τον ρώτησαν μεταξύ άλλων για την Λίτσα Γιαγκούση.

Προς έκπληξη όλων, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος δεν συνέχισε την διαμάχη τους αλλά μάλιστα είπε πως η Γιαγκούση δεν έφταιγε για όσα έγιναν, ξαφνιάζοντας τους δημοσιογράφους. Το τι άλλαξε ανάμεσά τους αλλά και το πως έληξε αυτή η κόντρα ήταν κάτι που δεν αποκάλυψε ο αγαπημένος τραγουδιστής

Οι δηλώσεις του Μάκη Χριστοδουλόπουλου για την Λίτσα Γιαγκούση

«Δεν το συζητάω, δεν ήταν τίποτα, δεν φταίει η κοπέλα. Εγώ μια φορά μίλησα μαζί της στο πρόγραμμα και είπα στον μαέστρο "Εντάξει να τραγουδήσει, αλλά κάθομαι με το κοστούμι ντυμένος να βγω". Και το είπα στο αφεντικό. Δεν φταίει η κοπέλα, δεν έγινε τίποτα με αυτό. Άλλοι φταίνε που έφυγα από το μαγαζί και δεν έκαναν καλά γιατί δεν σκέφτονται σωστά», είπε ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος.

Οι δηλώσεις της Γιαγκούση που είχαν ξεκινήσει την κόντρα της με τον Χριστοδουλόπουλο

Έξαλλος έχει γίνει ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος μετά από δηλώσεις της Λίτσας Γιαγκούση σχετικά με την συνεργασία τους. Η τραγουδίστρια τον κατήγγειλε σε συνέντευξη της για προσβλητική συμπεριφορά, με αποτέλεσμα να ξεκίνησε ένας νέος πόλεμος.

«Δε θα επαναλάμβανα ποτέ την συνεργασία μου με την Μάκη Χριστοδουλόπουλο. Ανεπίτρεπτη, προσβλητική συμπεριφορά, που με ανάγκασε να αποχωρήσω. Μπήκα στην πρεμιέρα, στο δεύτερό μου πρόγραμμα και αντί για σαράντα λεπτά, τραγούδησα δέκα. Έκανε φινάλε η ορχήστρα, γιατί έπρεπε να βγει ο Μάκης. Δεν σέβεται κανέναν άνθρωπο και κοιτάει μόνο τον εαυτό του. Δεν μίλησα, γιατί δεν είμαι άνθρωπος που θα πράξει εν βρασμώ και θα κάνει φασαρία, κακώς βέβαια.

Κινείται νομικά εναντίον της Λίτσας Γιαγκούση o Μάκης Χριστοδουλόπουλος

Στη συνέχεια, το μαγαζί το σφραγίσανε για έναν μήνα για κάποιο λόγο και μετά μου ζήτησαν να επιστρέψω. Κάλεσα τον επιχειρηματία να με διαβεβαιώσει ότι δεν θα ξανασυμβεί κάτι τέτοιο, αλλά εκείνος δεν μπόρεσε να το κάνει κι έτσι δεν πήγα. Συνέβη και στο παρελθόν κάτι παρόμοιο, με τον ίδιο τραγουδιστή, είχα ενδείξεις, αλλά είπα να ξανακάνω μία απόπειρα. Πιστεύω αυτό δεν έχει ξαναγίνει σε κανέναν, αδιανόητη συμπεριφορά. Κρίμα το ταλέντο του» είπε η Λίτσα Γιαγκούση χαρακτηριστικά στο περιοδικό Λοιπόν, μετά την αποκάλυψη για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε.

Στην εκπομπή Mega Καλημέρα, σχολίασαν την εν λόγω δηλώσεις της τραγουδίστρια και θέλησαν να έρθουν σε επικοινωνία με τον συνάδελφο της για να πει την άποψη του και να της απαντήσει. Μιλώντας λοιπόν με πρόσωπο από το στενό περιβάλλον του τραγουδιστή, αποκάλυψε πως ετοιμάζεται να κινηθεί νομικά εναντίον της Λίτσας Γιαγκούση αλλά και του εντύπου που φιλοξένησε τη συνέντευξη.