Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύπτει η Μαρία Αντουλινάκη - Ποιο θα ήθελε να είναι το τέλος της Αγορίτσας

Η συνέντευξη της ηθοποιού στο «Breakfast@star»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άγριες Μέλισσες: Αποκαλύπτει η Μαρία Αντουλινάκη - Ποιο θα ήθελε να είναι το τέλος της Αγορίτσας

Η αγαπημένη μας Αγορίτσα ή κατα κόσμον Μαρία Αντουλινάκη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαρία Κοκολάκη. Η ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο τις στην στις Άγριες Μέλισσες αλλά και το τέλος που επιθυμεί για την Αγορίτσα.

Η συνέντευξη της Μαρίας Αντουλινάκη

Όσον αφορά την παράσταση που πρωταγωνιστεί την «Παγίδα» η ηθοποιός τονίζει ότι είναι από τις καλύτερες συγκυρίες που έχει ζήσει. «Είναι από τις καλύτερες συγκυρίες που είχα στη θεατρική μου πορεία αυτά τα 25 χρόνια. Έχει τύχει να πηγαίνω σε δουλειά με μισή καρδιά και να μετράω τις μέρες μέχρι να τελειώσει».

«Πάντα στην τελευταία παράσταση, στην τελευταία υπόκλιση βάζω τα κλάματα», πρόσθεσε.

Για τις Άγριες Μέλισσες, η Μαρία Αντουλινάκη ανέφερε: «Έπρεπε να μπει ένα τέλος. Αν το τέλος είναι δραματικό, προτιμώ να πεθάνει η Αγορίτσα από το να χάσει τα πάντα. (Δείτε εδώ το τέλος των Σεβαστών) Η μαμά μου βλέπει τις Μέλισσες λες και δεν συμμετέχω εγώ».

Υπενθυμίζεται πως η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση της Μαρίας Αντουλινάκη ήταν στη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή», όπου υποδύθηκε μια νοσοκόμα.

«Είπα στους φίλους μου ότι σήμερα αύριο πεθαίνω»

Καλεσμένη στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 17/2 η Μαρία Αντουλινάκη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη αλλά και στις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε πριν από λίγα χρόνια.

«Με τον χαμό του μπαμπά ήρθε η κατάθλιψη. Ήμουν στις Μάγισσες της Σμύρνης στο Παλλάς, ήμουν καλά σε εισαγωγικά και εκεί μου έσκασε αυτό. Άρχισα να παθαίνω κρίσεις πανικού. Είχα την Μαρία Καβογιάννη δίπλα μου που μου έλεγε «μάλλον έχεις αυτό, μάλλον πρέπει να κάνεις κάτι». Μόλις τελείωσαν οι παραστάσεις έκανα αυτό που έπρεπε. Θυμάμαι και την Σμαράγδα Καρύδη να μου λέει «κοίταξε, αυτό που παθαίνεις δεν είναι κάτι φυσιολογικό, πρέπει να το διαχειριστείς αλλιώς»…

Αισθανόμουν ότι θέλω να φύγω από τον χώρο, ότι πεθαίνω, ότι σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα μάλλον πεθαίνω. Μετά πήγαινα και χαιρετούσα τους φίλους μου, τους έλεγα ότι εγώ σήμερα αύριο μάλλον πεθαίνω. Πήγα στον γιατρό, έκανα όλες τις εξετάσεις και αφού έκανα όλο το τσεκ απ και δεν είχα τίποτα παθολογικό, εκεί μου είπε ο γιατρός ότι πρέπει να πάρεις…», δήλωσε η ηθοποιός.