Δίκη Φιλιππίδη: Δεν θα παραστεί η Κάτια Δανδουλάκη στη δίκη - Τι δήλωσε;

«Δεν σκοπεύω να παρουσιαστώ σε κάποιο από τα επόμενα δικαστήρια»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Δίκη Φιλιππίδη: Δεν θα παραστεί η Κάτια Δανδουλάκη στη δίκη - Τι δήλωσε;

Το πρωί της Πέμπτης 24/3 στην εκπομπή του Πρωινού, αναπαράχθηκαν οι δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη, η οποία από ότι είχε γίνει γνωστό θα ήταν μαζί με τους υπόλοιπους μάρτυρες στη δίκη Φιλιππίδη, ωστόσο εν τέλει από ότι φαίνεται η ηθοποιός δεν θα παραστεί στις 28 Φεβρουαρίου στο δικαστήριο.

Η Κάτια Δανδουλάκη δηλώνει μέσα από την εκπομπή Πρωινό, πως δεν θα παραστεί, ωστόσο, είναι εκεί για οποτεδήποτε την χρειαστεί η Δικαιοσύνη και αν κληθεί ως μάρτυρας θα πάει να καταθέσει στο πλευρών των γυναικών.

Οι δηλώσεις της Κάτιας Δανδουλάκη για τη δίκη του Φιλιππίδη

Η δημοφιλής ηθοποιός εξηγεί: «Σέβομαι την σοβαρότητα της δίκης και είμαι στο πλευρό των θυμάτων 100%. Αυτή την στιγμή τον λόγο έχει η δικαιοσύνη την οποία και εμπιστεύομαι. Δηλώνω ότι είμαι στη διάθεση της εισαγγελίας κι αν μου ζητηθεί θα παραστώ για να καταθέσω όσα γνωρίζω.

Δεν σκοπεύω να παρουσιαστώ σε κάποιο από τα επόμενα δικαστήρια γιατί ο στόχος μου είναι η ουσία της υπόθεσης και όχι η αναπαραγωγή της εικόνας μου και του ονόματός μου που θα προκαλέσει τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. Ο μοναδικός στόχος/σκοπός είναι να ακουστεί η αλήθεια με την οποία πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια».

Θυμίζουμε πως η Κάτια Δανδουλάκη ήταν παραγωγός σε μία παράσταση όπου συμμετείχε ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μετά από καταγγελία νεαρής ηθοποιού για ανάρμοστη συμπεριφορά, η κ. Δανδουλάκη αποφάσισε να διώξει από την παράσταση τον Πέτρο Φιλιππίδη.

«Περιμένει πως και πως την ημέρα...» - Η αποκάλυψη του δικηγόρου του Φιλιππίδη στο Πρωινό

Μετά από τη διακοπή της δίκης του Πέτρου Φιλιππίδη στις 18/3, λόγω της απουσίας του από το δικαστήριο, νέα ημερομηνία ορίστηκε και ο δικηγόρος του, το πρωί της Τρίτης 22/3 στο Πρωινό, μίλησε για τις εξελίξεις αλλά και την κατάσταση της υγείας του κατηγορούμενου.

Η τελευταία εξέλιξη μέχρι στιγμής είναι πως η πλευρά των καταγγελλουσών, πρόκειται να ζητήσει η συνέχεια της δίκης και οι καταθέσεις τους, να γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, κάτι που όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος του Φιλιππίδη δεν θα δεχτούν καθώς η αλήθεια πρέπει να λάμψει και να ακουστεί.

Ο συνήγορος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στο «Πρωινό» και εξήγησε πως έχει η κατάσταση μέχρι στιγμής. «Το πρόβλημα του Πέτρου Φιλιππίδη παραμένει. Δεν προαυλίζεται, του χορηγούνται φάρμακα και η κατάσταση της υγείας του δείχνει βελτίωση. Περιμένει πως και πως τη μέρα του δικαστηρίου», είπε ο συνήγορος στην εκπομπή.