«Αν δεν σας αρέσει...» - Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Καινούργιου on air

Σε έξαλλη κατάσταση με τους συνεργάτες της

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Αν δεν σας αρέσει...» - Άστραψε και βρόντηξε η Κατερίνα Καινούργιου on air

Εμφανώς ενοχλημένη, η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης 24/3, απηύθυνε τον λόγο στους συνεργάτες της, ζητώντας τους να αλλάξουν τίτλο στο ρεπορτάζ που έπαιζε στην εκπομπή εκείνη την ώρα, καθώς όπως είπε ήταν αχρείαστο, ωστόσο από το κοντρόλ αντέδρασαν, με αποτέλεσμα η ίδια να κάνει τα παράπονά της.

Το παράπονο της Κατερίνας Καινούργιου on air

«Να το βγάλουμε και από τον τίτλο, παιδιά πάνω αν μπορείτε σας παρακαλώ, το είπε, αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω… Αφήστε με να έχω μια άποψη σε αυτή την εκπομπή, ζήτησα κάτι, αν δεν θέλετε, αφήστε το, το διευκρίνισα», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Μα, το ζήτησα ρε παιδιά, αν δεν σας αρέσει… Εντάξει παιδιά, αφήστε τον τίτλο, δεν μπορώ. Δεν μπορώ να ζητάω τίποτα σαν προσωπική χάρη! Δεν ξαναλέω τίποτα».

Η Κατερίνα Καινούργιου "εισβάλλει" σε γνωστή σειρά του ALPHA - Ο ρόλος που θα την δούμε

Πριν από λίγο καιρό είχαμε παρακολουθήσει μέσα από την τηλεοπτική σειρά του ALPHA, «Άσε μας ρε μαμά» να "εισβάλλει" η Κατερίνα Καινούργιου σε μια guest εμφάνιση.

Όπως έχει γίνει γνωστό η σειρά σημειώνει καλά ποσοστά τηλεθέασης μιας και αρκετοί είναι εκείνοι οι οποίοι παρακολουθούν την σειρά.

Έτσι λοιπόν, η γνωστή παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media πως αναμένεται να την απολαύσουμε και πάλι μιας και η ίδια κάτω από το βίντεο που δημοσίευσε έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα: «Ενθουσιάστηκαν με το ταλέντο μου και με πήραν ξανά».