Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκαθάρισε για το τηλεφώνημα από τις φυλακές και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Ποιος την πήρε τελικά;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Ξεκαθάρισε για το τηλεφώνημα από τις φυλακές και τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Η Κατερίνα Καινούργιου επανήλθε την Πέμπτη 24/3 στο Super Kατερίνα θέλοντας να αποσαφηνίσει ένα θέμα που σχολίασε στην εκπομπή της την προηγούμενη ημέρα. Η παρουσιάστρια έκανε γνωστό πως δέχτηκε ένα τηλεφώνημα μέσα από τις φυλακές, η οποία είδηση συνέπεσε με το όνομα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

Παρεξήγηση έγινε λοιπόν, αφού πολλοί κατάλαβαν πως είχε τηλεφωνικό διαπληκτισμό με τον κρατούμενο και αυτό ήταν απολύτως φυσιολογικό αφού έχει αποδείξει την απέχθεια της για το πρόσωπο αυτό. Τελικά ξεκαθάρισε πως άλλος φρόντισε να την καλέσει, σχετικά όμως με τις δηλώσεις που κάνουν στο πάνελ για την τραγωδία στα Γλυκά Νερά.

Oι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για το τηλεφώνημα από τις φυλακές

«Αυτός που μου τηλεφώνησε, βρίσκεται στη φυλακή αλλά δεν είναι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος. Άλλος είναι, δεν έχει σχέση με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Αυτό το τέρας...» - Το τηλέφωνο που δέχθηκε από τις φυλακές η Κατερίνα Καινούργιου

Την υπόθεση της Δολοφονίας της Καρολάιν σχολίασε το πρωί της Τετάρτης 23/3 το πάνελ του Super Κατερίνα σχετικά με όλες τι νέες εξελίξεις. Αυτή τη φορά η Κατερίνα Καινούργιου, παραδόξως, δεν έγινε πάλι έξαλλη με τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο αλλά με κάτι άλλο που συνέβη.

Απίθανο και όμως αληθινό είναι το γεγονός, στο οποίο στάθηκε η παρουσιάστρια αποκαλύπτοντας on air, πως δέχθηκε τηλέφωνο από τις φυλακές σχετικά με κρατούμενο, που αναφέρθηκαν στο παρελθόν. Δε θέλησε να κατονομάσει τον δράστη, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν πρόκειται για τον Μπάμπη.

«Αυτό το τέρας, τέρας το λέω, μπορεί να με παρακολουθεί και από τις φυλακές. Τις προάλλες δέχτηκα και τηλέφωνο από την φυλακή, μην πω τώρα από ποιον, όχι από τον Μπάμπη, από άλλον κρατούμενο για κάτι που ειπώθηκε στη εκπομπή. Με παίρνει και μου λέει “έλα, είμαι ο τάδε”, είναι που δεν βλέπουν τηλεόραση….

Του λέω “καλά, εσύ δεν είσαι φυλακή;”, δεν είναι για έγκλημα. Είναι ένας άνθρωπος που έχει απασχολήσει τα φώτα, τον γνωρίζουμε χρόνια όλοι, ήταν γνωστή κυρίως η σύζυγός του. Και μου είπε “αυτό που είπατε δεν είναι ακριβώς έτσι”, λέω τι να πω τώρα;» αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου.

ΠΗΓΗ