Τεράστιο και υπερπολυτελές - Το εντυπωσιακό σκάφος που κάνουν διακοπές Λασκαράκη και Σουλτάτος

Απλά μοναδικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τεράστιο και υπερπολυτελές - Το εντυπωσιακό σκάφος που κάνουν διακοπές Λασκαράκη και Σουλτάτος

Έχουμε δει πολλές φορές το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου, με τη ζεστή διακόσμηση και τον υπέροχο κήπο (δείτε εδώ φωτογραφίες), ωστόσο εξίσου εντυπωσιακό είναι και το πολυτελές σκάφος που παίρνουν τα καλοκαίρια στις διακοπές τους.

Το αγαπημένο ζευγάρι περνάει κάθε χρόνο το μεγαλύτερο μέρος του καλοκαιριού στην Κρήτη, τον τόπο καταγωγής του γνωστού σεφ.

Το προηγούμενο καλοκαίρι, οι δυο τους μαζί με τη μικρή Εύα, την κόρη της ηθοποιού, ταξίδεψαν στο Ιόνιο με το σκάφος τους. Εντάξει δεν είναι και σαν το σκάφος της Οικονομάκου και του Μιχόπουλου (δείτε το εδώ), ωστόσο είναι εξίσου όμορφο.

Μάλιστα, η ηθοποιός έχει μοιραστεί στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους, ένα σωρό στιγμιότυπα από το σκάφος και από τις ονειρεμένες διακοπές που είχαν κάνει τότε.

Φωτογραφίες και βίντεο από το σκάφος της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου

Το σπίτι τους στην Κρήτη

Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος μένουν μόνιμα στην Αθήνα, ωστόσο έχουν κι ένα δεύτερο σπίτι, εξοχικό δηλαδή, στην αγαπημένη τους Κρήτη, την οποία και συνεχώς επισκέπτονται, μαζί με την κόρη της ηθοποιού, που όπως έχει αποκαλύψει, θα ήθελε πολύ να μένει στο νησί.

Μέσα από φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, μπορούμε να πούμε ότι το σπίτι τους στο Ηράκλειο είναι βγαλμένο από παραμύθι.

Τόσο το εσωτερικό του σπιτιού όσο και ο κήπος και η αυλή τους είναι απλά μαγικά. Το ζευγάρι συγκεκριμένα μένει σε μια μονοκατοικία με τεράστια αυλή. Έχει μπάρμπεκιου και πολλά λουλούδια παντού ενώ όσον αφορά το εσωτερικό και το σαλόνι είναι μεγάλο και μοντέρνο.

 Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι φωτογραφίες 3

 Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι φωτογραφίες 2

 Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι φωτογραφίες

 Βάσω Λασκαράκη - Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι