Επικό challenge: Οι παρουσιαστές του «Πάμε Δανάη» συμμετέχουν στο X - Factor

Τι τους είπαν οι κριτές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Επικό challenge: Οι παρουσιαστές του «Πάμε Δανάη» συμμετέχουν στο X - Factor

Τις «επικίνδυνες» αποστολές συνεχίζει η παρέα της εκπομπής «Πάμε Δανάη!», δίνοντας αυτήν τη φορά ραντεβού στο πλατό του «X Factor». (Δείτε εδώ τη συνέντευξη της Μαρίζας Ρίζου στη Δανάη Μπάρκα). Ποιοι απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές και ποια ομάδα κατάφερε να «φάει» την αντίπαλή της και να περάσει στην επόμενη φάση;

Η εμφάνιση του Πάμε Δανάη στο X Factor

Η Δανάη Μπάρκα μαζί με τον Άρη Καβατζίκη, τη Δέσποινα Καμπούρη και τον Γιώργο Κρικοριάν, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, τους «Γύπες» και τις «Γάπες» και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους μπροστά στην κριτική επιτροπή του πιο επιδραστικού μουσικού talent show του MEGA.

Το πρώτο ζευγάρι, που εμφανίστηκε στην σκηνή, «οι Γύπες» ήταν η Καμπούρη με τον Κρικοριάν που εμρήνευσαν την «Αντίστροφη μέτρηση». Η απρουσιάστρια είχε πολύ άγχος αλλά τελικά έλαβε πολύ καλές κριτικές, σε αντίθεση με τον παρτενερ της. «Έχεις καταναλώσει τον περισσότερο αέρα στο γύπινγκ», του είπε ο Μιχάλης από τους Stavento.

Η Δανάη Μπάρκα με τον Άρη Καβατζίκη κέρδισαν την κριτική επιτροπή με τις χορευτικές τους δεξιότητες. Και οι δύο απέσπασαν πολύ καλές κριτικές, αλλά η Δναάη δεν κρατήθηκε να κάνει και την κριτική της στην αντίπαλη ομάδα.

Τελικά στην επόμενη φάση πέρασαν και οι δύο ομάδες, αφού βγήκαν ισόπαλες, με δύο ψήφους η κάθε μία.

«Νιώθω αμήχανα, αλλά...»

Η Τραγωδία που εξελίσσεται στην Πάτρα δεν σταμάτησε στον θάνατο του τρίτου κοριτσιού, αλλά φαίνεται να συνεχίζεται μες τις σχετικές εξελίξεις, που βγαίνουν διαρκώς στην δημοσιότητα. Η Δανάη Μπάρκα μέσα από το Πάμε Δανάη εξέφρασε και εκείνη, μετά το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη, τις απόψεις της περί του ζητήματος.

Στραμμένη με το βλέμμα της στα 3 άτυχα κοριτσάκια που δε βρίσκονται στη ζωή θέλησε να σχολιάσει πως μόνο η δικαίωση των ψυχών τους είναι αυτό, που θα πρέπει να περιμένουμε όλοι. Φυσικά και αναφέρθηκε στην μητέρα, με πολύ λεπτό και διακριτικό τρόπο, δείχνοντας πως ή θέση των δημοσιογράφων έχει αρχίσει να γίνεται δύσκολη.

«Είναι λίγο σοκαριστικά όλα αυτά που διαδραματίζονται στην Πάτρα και όχι μόνο. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι όλοι οι άνθρωποι μπορεί να είναι σε σύγχυση ειδικά σε μια κλειστή κοινωνία, ειδικά όταν αντιλαμβάνεσαι ότι είναι ένας άνθρωπος που ξέρεις. Είναι μια τρομακτική υπόθεση».

«Νομίζω ότι για να βγαίνουν στη δημοσιότητα, έρχονται μετά από έρευνα. Θα μπορούσαν να είναι μηνύσιμα αλλιώς. Μου κάνει εντύπωση γιατί υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας. Είναι μια ερεύνα που δεν έχει ολοκληρωθεί και δεν έχει καταλήξει σε ένα συμπέρασμα.

Από τη μια νιώθω αμήχανα, αλλά όλοι σκεφτόμαστε τα ίδια πια. Υπάρχει και ο ανθρώπινος παράγοντας μέσα μου και με στεναχωρεί όλο αυτό το κλίμα γύρω από αυτή την κοπέλα. Δεν μπορούμε να πάρουμε ξεκάθαρη θέση, αλλά νομίζω ότι όλοι θέλουμε όλοι είναι να δικαιωθούν οι τρεις ψυχές των παιδιών» είπε χαρακτηριστικά η Δανάη Μπάρκα.