Η Γερμανού δίνει τη δική της απάντηση στην κόντρα Καλλίρη - Chart Show: «Η εξήγηση που έδωσε η παραγωγή...»

Μίλησε η πρώτη παρουσιάστρια του Chart Show

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Η Γερμανού δίνει τη δική της απάντηση στην κόντρα Καλλίρη - Chart Show: «Η εξήγηση που έδωσε η παραγωγή...»

Tις τελευταίες δύο εβδομάδες είδαμε την επιστροφή του Chart Show στο μεγάλο κανάλι με παρουσιάστρια την Δέσποινα Βανδή. Σε γενικές γραμμές τα σχόλια που απέσπασε η ίδια αλλά και το project ήταν θετικά, εκτός από αυτό του Καλλίρη.

Ο τραγουδιστής αισθάνθηκε πως αδικήθηκε καθώς δεν προβλήθηκε κανένα τραγούδι του και έκανε μια πολύ οργισμένη ανάρτηση. Στην τοποθέτηση αυτή έδωσε την δική της εξήγηση η Βανδή, λύνοντας κάθε απορία του συναδέλφου της.

Με τη σειρά της για το θέμα αυτό τοποθετήθηκε και η Ναταλία Γερμανού μέσα από το Breakfast at Star, η οποία είχε πρωτοπαρουσιάσει το show και η οποία έχει μια πολύ στενή σχέση με τον Θάνο, ως πρώην του.

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού για τα σχόλια του Θάνου Καλλίρη και το Chart Show

«Το απολαμβάνω όπως και όταν το παρουσίαζα. Η Δέσποινα είναι πάρα πολύ καλή. Το δικαιολογώ το παράπονο του Θάνου Καλλίρη, γιατί πιστεύω ότι ο Καλλίρης, ο Μπίγαλης, ο Δάντης, ο Λιβιεράτος και άλλοι, ήταν άτομα που στιγμάτισαν τα 90s. Όμως η εξήγηση που έδωσαν οι άνθρωποι της παραγωγής ίσως εξηγεί κάποια πράγματα».

Το ξέσπασμα του Καλλίρη για το Chart Show

Το Chart Show έκανε πρεμιέρα το βράδυ του Σαββάτου 12/3 και φυσικά πολλοί καλλιτέχνες και μη έσπευσαν να δουν το μουσικό πρόγραμμα. Μεταξύ των τηλεθεατών, ο Θάνος Καλλίρης δεν είδε απλά την εκπομπή αλλά ξέσπασε κατά αυτής.

Πιο αναλυτικά, με ένα post στο Instagram ο τραγουδιστής έδειξε φανερά την απογοήτευση του απέναντι στην παραγωγή, η οποία έκανε επιλεκτική παρουσίαση επιτυχιών των 90's. Φυσικά ο ντόρος αυτός έγινε, γιατί θεώρησε πως αδικήθηκαν δικά του τραγούδια αλλά και συναδέλφων του.

«Βλέπω #chartshow με διάφορα 90s τραγούδια. Από ΟΛΑ τα ρεπερτόρια. Οκ. Καλά (& Κακά Κορίτσια;;;) κι αγαπημένα και κάποια όντως τεράστιες επιτυχίες. Αναρωτιέμαι, όμως αν τα «αγάπη καλοκαιρινή», «το νου σου κύριε οδηγέ», «γιορτάζω», κάποιο καλοκαίρι», «όχι το μωρό μου», «Μικρή μου μέλισσα», «Σκόνη και θρύψαλα», «Δακτυλικά αποτυπώματα» έγιναν διαχρονικές επιτυχιάρες στη Κίνα. Η σε κάποιο άλλο σύμπαν. Η μόνο στο μυαλό μου. Ντροπή.

Στο προηγούμενο πάντως σόου (που δεν ήταν κατά το δοκούν κάποιας εταιρίας ή κάποιων συγκεκριμένων συμφερόντων) ήταν διαφορετικά. Θα μπορούσαν έστω να ξεχωρίσουν τα ρεπερτόρια σε Λαϊκό, έντεχνο, ποπ κλπ. Λύπη και θυμός. Ε όχι ρε γα@@το δεν το δέχομαι».

«Από τα νεύρα μου ξέχασα να γράψω το «μπαμ και κάτω» και το «Δικός σου για πάντα» και δεν ξέρω πόσα ξεχνάω επειδή θόλωσα».

Θάνος Καλλίρης - Θυμός

Θάνος Καλλίρης - Ξεσπά στο Instagram