Δύσκολες ώρες για την Κιάρα Φεράνι - Ο άντρας της βγήκε από το χειρουργείο

Η ανατριχιαστική φωτογραφία

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δύσκολες ώρες για την Κιάρα Φεράνι - Ο άντρας της βγήκε από το χειρουργείο

Η Κιάρα Φεράνι, λίγες μέρες πριν, μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της στο προφίλ της στο Instagram πως ο σύζυγός της διαγνώστηκε πρόσφατα με ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας και έπρεπε άμεσα να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, αλλά ανέφερε πως θα ενημέρωνε αργότερα το κοινό της για τις εξελίξεις. Λίγες ώρες πριν ενημέρωσε και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη το κοινό της για το δικό της πρόβλημα υγείας.

Ο σύζυγός της, μάλιστα, εδώ και λίγο καιρό απουσίαζε από τα δικά του μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η επιστροφή του δεν ήταν για καλό. Ανακοίνωσε σε όλους ότι πάσχει από μία ασθένεια, αλλά και πως ο ίδιος ήλπιζε πως η συνέχεια θα είναι αισιόδοξη, καθώς είναι σε αρχικό στάδιο και θα έκανε άμεσα θεραπεία.

Η Κιάρα Φεράνι είναι στο πλευρό του σε όλη αυτή την περιπέτεια και το στηρίζει συνεχώς. Την Πέμπτη 24/3, μόλις έκανε το χειρουργείο και επανήλθε, ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία του δείχνοντας ακόμη και τη ουλή που έμεινε από αυτό, σε μία προσπάθειά του να δώσει δύναμη και σε άλλους ασθενείς, αλλά και για να ενημερώσει τον κόσμο για όσα συνέβησαν.

Η αποκάλυψη του συζύγου της Κιάρα Φεράνι για το πρόβλημα υγείας του

Ο τραγουδιστής είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι εδώ για να σας πω ότι έχω διαγνωστεί με μια ασθένεια, ευτυχώς σε αρχικό στάδιο και θα κάνω την θεραπεία που πρέπει. Με περιμένει ένα σημαντικό ταξίδι και πιστεύω πως στο μέλλον θα μπορέσω να το μοιραστώ γιατί το να ακούω ιστορίες άλλων ανθρώπων, με ανακουφίζει».

Την Πέμπτη 24/3 ανέβασε μία φωτογραφία του μετά το χειρουργείο και έγραψε: «Την περασμένη εβδομάδα ανακάλυψα ότι έχω έναν σπάνιο νευροενδοκρινικό όγκο στο πάγκρεας. Από αυτούς που, αν δεν τα εντοπίσεις έγκαιρα, δεν είναι ωραία συγκάτοικος για να έχεις μέσα στο σώμα σου. Ο λόγος για τον οποίο χρειάστηκε να υποβληθώ σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε 6 ώρες, ήταν για την αφαίρεση τμήματος του παγκρέατος (συμπεριλαμβανομένου του όγκου). Δύο μέρες μετά το χειρουργείο, είμαι καλά και ανυπομονώ να πάω σπίτι στα παιδιά μου. Θα πάρει λίγο χρόνο. Ευχαριστώ τους γιατρούς, τους χειρουργούς και τις νοσοκόμες που ήταν δίπλα μου αυτές τις έντονες μέρες. Ένα τεράστιο ευχαριστώ επίσης για όλα τα μηνύματα υποστήριξης και θετικότητας που μου στείλατε Σας αγαπώ. Φεντερίκο».

Fedez

Fedez - Χειρουργείο

Η Κιάρα Φεράνι, από την άλλη πλευρά, ανέβασε μία φωτογραφία τους πριν από το χειρουργείο και ανέφερε: «Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο νοσοκομείο, μια μέρα πριν από την λεπτή χειρουργική επέμβαση στο πάγκρεας. Φοβηθήκαμε για τα πάντα: τη διάγνωσή του, την επέμβαση, την ανάρρωση, τη ζωή μας και την κατάσταση της οικογένειάς μας. Η χειρουργική επέμβαση την Τρίτη πήγε καλά, και τώρα αναρρώνει και ελπίζουμε ότι αυτή θα είναι μόνο μια κακή ανάμνηση που μας δίδαξε, για άλλη μια φορά, τη σημασία του να απολαμβάνουμε τη ζωή στο έπακρο, καθημερινά. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που μας έκαναν να νιώσουμε την αγάπη τους, άπλωσαν το χέρι και έκαναν μια προσευχή για εμάς, μας έδωσε πολλή δύναμη».

Κιάρα Φεράνι και Fedez

Λίγα λόγια για την Κιάρα Φεράνι και τον σύζυγό της

Η Κιάρα είναι γεννημένη τον Μάιο του 1987 και είναι Ιταλίδα επιχειρηματίας, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τα social media και ειδικότερα μέσα από το Fashion Blog της, που ξεκίνησε το 2009. Πλέον, σχεδιάζει και ρούχα ή αξεσουάρ με το brand της "Chiara Ferragni Collection". Η ίδια έχει συμπεριληφθεί στη λίστα Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους κάτω των 30 ετών, δύο φορές.

Τον Αύγουστο του 2016, ξεκίνησε τη σχέση της με τον ράπερ Fedez ή αλλιώς Φεντερίκο Λουτσία. Στις 6 Μαΐου 2017 αρραβωνιάστηκαν στη Βερόνα, ενώ την 1η Σεπτεμβρίου 2018, παντρεύτηκαν στη Σικελία.

Απέκτησαν μαζί δύο παιδιά, τον Λεόνε που γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου 2018 και την Βιτόρια που γεννήθηκε στις 23 Μαρτίου 2021. Ζουν οικογενειακώς μεταξύ Λος Άντζελες και Μιλάνου.