Καλό Μεσημεράκι: Ο επικός διάλογος της Βάνιας με τον Μουτσινά on air - «Δεν μας βλέπει κανείς...»

Το'' ρίξαν'' στο ψηλό με την αλλαγή της ώρας

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Ο επικός διάλογος της Βάνιας με τον Μουτσινά on air - «Δεν μας βλέπει κανείς...»

Το Καλό Μεσημεράκι βγήκε στον αέρα την Πέμπτη 24/3 και τα ευτράπελα μεταξύ Νίκου Μουτσινά και Ματίνας Νικολάου δεν έλειψαν, ως κάτι σύνηθες άλλωστε. Με μπόλικη αίσθηση χιούμορ βγήκε η αγαπημένη Βάνια στο πλατό και άρχισε να κάνει σχόλια με τον παρουσιαστή σχετικά με την αλλαγή ώρας του προγράμματος.

Μετά την μεταφορά από τις 3 στις 4 το μεσημέρι, οι συντελεστές του προγράμματος προχωράνε μπροστά, καθώς θεωρούν, ότι η τροποποίηση αυτή είναι μόνο για καλό και έτσι το γελοιοποίησαν (Ποια άλλη αλλαγή ανακοινώθηκε για το Καλό Μεσημεράκι;).

Τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά και της Ματίνας Νικολάου για την αλλαγή ώρας στο Καλό Μεσημεράκι

«Θα μας αλλάξουν ώρα, δεν χρειάζεται να παίζει αυτό το πράγμα», είπε ο Νίκος Μουτσινάς, με τη Βάνια να απαντά: «Ναι θα μας αλλάξουν μην ανησυχείς».

«Ναι δεν θα σε χρειαζόμαστε γιατί σε θέλαμε για τις 3», πρόσθεσε ο παρουσιαστής, με την ηθοποιό να συνεχίζει: «Δεν μας βλέπει κανείς, κάτσε να πάει 4 να αρχίσουμε».

Αλλαγή ώρας για το Καλό Μεσημεράκι - Τα πρώτα λόγια του Μουτσινά

Μπορεί να επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς, μετά από μια εβδομάδα απουσίας εξαιτίας του κορωνοϊού, ωστόσο, μαζί με εκείνον ήρθαν και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Πιο συγκεκριμένα, εξαιτίας του φινάλε της σειράς Μόλις Χθες, καθώς τα μονοψήφια νούμερα που έκανε δεν ικανοποίησαν τους ιθύνοντες του καναλιού, η επιτυχημένη εκπομπή του παρουσιαστή, πρόκειται να αλλάξει ώρα.

Το μεσημέρι της Τρίτης 22/3, η κάμερα της εκπομπής Love It, κατάφερε να αποσπάσει από τον Νίκο Μουτσινά την επιβεβαίωση του για την αλλαγή της ώρας του Καλό Μεσημεράκι, η οποία θα μεταφερθεί από τις 3 στις 4 το απόγευμα, μία ώρα μπροστά.

«Θα κουνήσουμε τα πράγματα, θα γυρίσουμε σε μια παλιά ώρα που ήταν το “Δέστε τους”, θα έχει ενδιαφέρον. Θα το αλλάξουμε και θα το δούμε. Αν δεν πειράξεις τα πράγματα δεν θα έχεις άλλο αποτέλεσμα», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.