Εκτός αέρα το «Καλό Μεσημεράκι» την Παρασκευή 25/3 - Τι συνέβη;

Ανακοινώθηκε πριν από λίγο!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εκτός αέρα το «Καλό Μεσημεράκι» την Παρασκευή 25/3 - Τι συνέβη;

Ολοένα και περισσότερο φουντώνουν οι φήμες που θέλουν τον Νίκο Μουτσινά με την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» να αλλάζει για άλλη μια φορά ώρα προβολής ωστόσο όπως φαίνεται αυτή την Παρασκευή 25/3 δεν θα βγει στον αέρα.

Ο λόγος για την Εθνική γιορτή της 25ης Μαρτίου καθώς αρκετές ψυχαγωγικές εκπομπές δεν θα βγουν on air προκειμένου να μεταδοθούν άλλα προγράμματα.

Πιο συγκεκριμένα, οι τηλεθεατές του ΣΚΑΪ θα παρακολουθήσουν στις 15.10, το «1821», η σειρά ντοκιμαντέρ σε μία συγκλονιστική τηλεταινία, που διηγείται την ιστορία της Επανάστασης του 1821, από τις αρχές της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας έως τη δημιουργία του ελληνικού κράτους και την άφιξη του Όθωνα.

Ο λόγος που το «Καλό Μεσημεράκι» θα είναι εκτός αέρα την Παρασκευή 25/3

Καλό Μεσημεράκι

Αντί να ανακοινωθεί στον ΣΚΑΙ το είπανε στον ALPHA: "Από αρχές Απριλίου ο Νίκος Μουτσινάς..."

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και μάλιστα ο ΣΚΑΙ πριν κάποια χρόνια έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσει να σπάσει το συμβόλαιό του με το OPEN και να πάει στο Φάληρο!

Μπορεί από τη νέα σεζόν να υπάρχουν ήδη φήμες πως μεταφέρεται σε άλλο κανάλι (δείτε εδώ σε ποιο) αλλά μέχρι να έρθει ετούτη η ώρα στον ΣΚΑΙ κάνουν ότι είναι δυνατόν για να επιτύχει το Καλό Μεσημεράκι και γενικά το όλο πρόγραμμά τους καθώς η πτώση στα ποσοστά τηλεθέασης είναι αρκετά αισθητή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπή Happy Day και της δημοσιογράφου Τίνας Μεσσαροπούλου, η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, αλλάζει ώρα προβολής.

Η δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Νίκος Μουτσινάς από τις αρχές Απριλίου θα μεταφερθεί στις 16:00. Αυτό προέκυψε λόγω της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, όπου εκεί θα γίνει ένα ντόμινο αλλαγών. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα πάει στο δελτίο ειδήσεων και για να δώσει μία γερή πάσα στην Κωνσταντίνα, μεταφέρεται και ο Νίκος Μουτσινάς μία ώρα αργότερα. Στις 15:00 με 16:00 θα παίζει επανάληψη σειράς».

Ο Νίκος Μουτσινάς, το μεσημέρι της Δευτέρας 21/3 έκανε μια μικρή αναφορά στη συγκεκριμένη αλλαγή, χωρίς ωστόσο, να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες.