Αλλαγή ώρας για το Καλό Μεσημεράκι - Τα πρώτα λόγια του Νίκου Μουτσινά

«Θα γυρίσουμε στην ώρα που ήταν το “Δέστε τους”...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αλλαγή ώρας για το Καλό Μεσημεράκι - Τα πρώτα λόγια του Νίκου Μουτσινά

Μπορεί να επέστρεψε στο πλατό της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι, ο Νίκος Μουτσινάς, μετά από μια εβδομάδα απουσίας εξαιτίας του κορωνοϊού, ωστόσο, μαζί με εκείνον ήρθαν και κάποιες αλλαγές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ. Πιο συγκεκριμένα, εξαιτίας του φινάλε της σειράς Μόλις Χθες, καθώς τα μονοψήφια νούμερα που έκανε δεν ικανοποίησαν τους ιθύνοντες του καναλιού, η επιτυχημένη εκπομπή του παρουσιαστή, πρόκειται να αλλάξει ώρα.

Το μεσημέρι της Τρίτης 22/3, η κάμερα της εκπομπής Love It, κατάφερε να αποσπάσει από τον Νίκο Μουτσινά την επιβεβαίωση του για την αλλαγή της ώρας του Καλό Μεσημεράκι, η οποία θα μεταφερθεί από τις 3 στις 4 το απόγευμα, μία ώρα μπροστά.

Οι πρώτες δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά μετά την αλλαγή ώρας του Καλό Μεσημεράκι

«Θα κουνήσουμε τα πράγματα, θα γυρίσουμε σε μια παλιά ώρα που ήταν το “Δέστε τους”, θα έχει ενδιαφέρον. Θα το αλλάξουμε και θα το δούμε. Αν δεν πειράξεις τα πράγματα δεν θα έχεις άλλο αποτέλεσμα», είπε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.

Αναλυτικά όλο το ρεπορτάζ για την αλλγή της ώρας στο Καλό Μεσημεράκι

Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ένας από τους πιο πετυχημένους παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και μάλιστα ο ΣΚΑΙ πριν κάποια χρόνια έκανε μεγάλη προσπάθεια για να τον πείσει να σπάσει το συμβόλαιό του με το OPEN και να πάει στο Φάληρο!

Μπορεί από τη νέα σεζόν να υπάρχουν ήδη φήμες πως μεταφέρεται σε άλλο κανάλι (δείτε εδώ σε ποιο) αλλά μέχρι να έρθει ετούτη η ώρα στον ΣΚΑΙ κάνουν ότι είναι δυνατόν για να επιτύχει το Καλό Μεσημεράκι και γενικά το όλο πρόγραμμά τους καθώς η πτώση στα ποσοστά τηλεθέασης είναι αρκετά αισθητή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπή Happy Day και της δημοσιογράφου Τίνας Μεσσαροπούλου, η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, αλλάζει ώρα προβολής.

Η δημοσιογράφος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Ο Νίκος Μουτσινάς από τις αρχές Απριλίου θα μεταφερθεί στις 16:00. Αυτό προέκυψε λόγω της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΙ, όπου εκεί θα γίνει ένα ντόμινο αλλαγών. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα πάει στο δελτίο ειδήσεων και για να δώσει μία γερή πάσα στην Κωνσταντίνα, μεταφέρεται και ο Νίκος Μουτσινάς μία ώρα αργότερα. Στις 15:00 με 16:00 θα παίζει επανάληψη σειράς».