«Κατάλαβα ότι έπιασα πάτο, ήταν τέτοια η κατάστασή μου» - Συγκλόνιζει ο Ιβάν Σβιτάιλο για την μάχη του με το ποτό

«Είχα φτάσει 140 κιλά! Υπήρξαν άνθρωποι που έφυγαν από δίπλα μου...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Κατάλαβα ότι έπιασα πάτο, ήταν τέτοια η κατάστασή μου» - Συγκλόνιζει ο Ιβάν Σβιτάιλο για την μάχη του με το ποτό

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 24/3 ο Ιβάν Σβιτάιλο. Ο γνωστός ηθοποιός και χορευτής αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε πέσει στο αλκοόλ.

Οι δηλώσεις του Ιβάν Σβιτάιλο

«Ο πατέρας μου ήταν βαριά αλκοολικός και είχε χάσει τη συνείδησή του. Πριν φύγει από τη ζωή μού είπε ότι “κάναμε πολλά λάθη”. Μπήκα κι εγώ στην αυτοκαταστροφή του πατέρα μου, τον αλκοολισμό.

Εκείνη την περίοδο είχα σταματήσει τα πάντα. Η γυναίκα μου με βοήθησε. Όταν φτάνεις στον πάτο μόνο να σηκωθείς μπορείς. Κατάλαβα ότι έπιασα πάτο, ήταν τέτοια η κατάστασή μου… Είχα φτάσει 140 κιλά! Υπήρξαν άνθρωποι που έφυγαν από δίπλα μου στις δύσκολες στιγμές», κατέληξε Ιβάν Σβιτάιλο ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε και την ανήθικη πρόταση που είχε δεχτεί.

Συγκλονίζει για τη σχέση με τον πατέρα του - «Βούλιαξα στο αλκοόλ μετά...»

O Ιβάν Σβιτάλιο έδωσε άλλη μια αποκαλυπτική συνέντευξη για τη ζωή του το μεσημέρι της Κυριακής 27/2 στο Καλύτερα Δε Γίνεται. Ο ταλαντούχος ηθοποιός - χορευτής αναφέρθηκε σε πιο δύσκολα σημεία της ζωής του και αποκάλυψε γιατί η σχέση με τον πατέρα του έπαιξε έναν άσχημο ρόλο στην εξέλιξη των προσωπικών του.

Ο Ιβάν μιλώντας στην κάμερα αποκάλυψε πως έχει χάσει τον μπαμπά του από τη ζωή, ωστόσο γνωστοποιεί πως το αλκοόλ ήταν ο λόγος, που τους απομάκρυνε. Σήμερα τον έχει συγχωρέσει, αφού όταν τον αποχαιρέτησε έπεσε και ο ίδιος στον εθισμό αυτό. Όλα αυτά είχαν ως αποτέλεσμα ο χορευτής να πάρει κοντά στα 40 κιλά, τα οποία εξαφάνισε αργότερα, πάρα το τόσο ρυθμικό επάγγελμα που κάνει.

«Με τον πατέρα μου δεν είχα σχέση, απέκτησα ξανά μετά τα 20. Έχει φύγει από τη ζωή. Όταν ο άνθρωπος επιλέγει την αυτοκαταστροφή και καταλήγει να χάνει τη συνείδησή του και στο τέλος να χάνει και τη ζωή του σε νεαρή ηλικία… Γιατί ο πατέρας μου ήταν βαριά αλκοολικός. Σκέφτεσαι μην καταλήξω σαν τον πατέρα μου» είπε ο Ιβάν Σβιτάιλο.

«Τα 30 κιλά που πήρα, ήταν γιατί βούλιαξα στο αλκοόλ μετά τον θάνατό του… Έπρεπε να το γευτώ και να το κουβαλήσω εγώ; Δεν ξέρω» ανέφερε ο Ιβάν Σβιτάιλο.