Αγνώριστη στα 26 της η Μαρία Τζομπανάκη - Σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν της

Και όμως είναι εκείνη!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Αγνώριστη στα 26 της η Μαρία Τζομπανάκη - Σπάνια φωτογραφία από το παρελθόν της

Η αγαπημένη Μαρία Τζομπανάκη έχει επανέλθει στην τηλεόραση μέσα από την πετυχημένη σειρά Σασμός, η οποία επέφερε το ευτυχές να την μάθουν οι νέοι και να τη θυμηθούν οι παλιοί.

Η ηθοποιός έχει κάνει πέρασμα από πολλά θρυλικά σίριαλ, ταινίες και φυσικά από θεατρικές παραστάσεις. Αναμφίβολα το πέρασμα των χρόνων διαφαίνεται πάνω της, όπως και σε κάθε γυναίκα που μεγαλώνει και αυτό είναι κάτι που, όπως δηλώνει η ίδια την τρομάζει.

Μια φωτογραφία αρχείου ήρθε να αποδείξει πόσο σημαντική είναι και πόσα χρόνια υπάρχει η Τζομπανάκη στο χώρο, καθώς είναι ασπρόμαυρη και βρέθηκε από το 1982.

H φωτογραφία της Μαρίας Τζομπανάκη από το 1982

Το απρόσμενο τηλεοπτικό βήμα της Μαρίας Τζομπανάκη

Η Μαρία Τζομπανάκη έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Breakfast at Star καθώς αναφέρθηκε στο Σασμό, στη σχέση με τον γιο της αλλά και στα επόμενα τηλεοπτικά της σχέδια. Η ηθοποιός πρόσφατα έγινε γιαγιά από τον Ορφέα Αυγουστίδη και μίλησε για την εμπειρία αυτή, δείχνοντας πως θέλει να κρατάει ισορροπίες.

Χαρακτηριστικά εξήγησε πως ο καθένας έχει πια την οικογένεια του, ωστόσο οι μεταξύ τους βόλτες δεν λείπουν. Σχετικά με την προσωπική της ζωή η ηθοποιός αποκάλυψε πως για του χρόνου θέλει να αναλάβει μια εκπομπή, που θα προβάλλεται στην Νέα Υόρκη αλλά και στην Ελλάδα.

«Η οικογένειά μου έχει μεγαλώσει πλέον, ο Ορφέας δεν με χρειάζεται έχει τη δική του οικογένεια και ο σύζυγός μου, Γιάννης είναι επιστήμονας, είναι ένας άνθρωπος που ασχολείται με την δουλειά τους πάρα πολύ. Νομίζω ότι θα κοιμηθούμε τόσο πολύ όταν φύγουμε από αυτή τη ζωή, που το καταλαβαίνεις όταν μεγαλώνεις αυτό», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Σχετικά με τα νέα της επαγγελματικά σχέδια, η Μαρία Τζομπανάκη δήλωσε: «Έχω μιλήσει μα κάποιον ιδιοκτήτη σταθμού στην Νέα Υόρκη. Τον Σεπτέμβριο συζητάμε να κάνουμε μία εκπομπή που θα προβάλλεται και στην Ελλάδα και την Νέα Υόρκη. Αυτό είναι πολύ ωραίο γιατί θα αφορά και την Ελλάδα, θα έχει συνεντεύξεις και θα έχει πολύ ωραία μουσική».

Τέλος, μίλησε για την επιτυχία που σημειώνει η επιτυχημένη σειρά, Σασμός, τονίζοντας: «Ενώ περιμέναμε ότι ο Σασμός θα έχει αυτή την επιτυχία, δεν περιμέναμε ότι ο κόσμος θα ταυτιστεί τόσο πολύ. Μάλιστα, μου κάνει εντύπωση που ταυτίζονται και τσακώνονται για τους ρόλους και παθιάζονται, είναι ωραίος όμως, γιατί ο κόπος μας που είναι τεράστιος, έχει ανταπόκριση».