Άλλος άνθρωπος - Η εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε η Κέλλυ Κελεκίδου στα μαλλιά της

Της πάει πολύ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Άλλος άνθρωπος - Η εντυπωσιακή αλλαγή που έκανε η Κέλλυ Κελεκίδου στα μαλλιά της

Μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της θέλησε να κάνει η Κέλλυ Κελεκίδου και συγκεκριμένα στα μαλλιά της, με το νέο look που υιοθέτησε να της πηγαίνει εξαιρετικά.

Η όμορφη τραγουδίστρια είναι πολύ ενεργή στα social media και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές της καθημερινής της ζωή. Αυτή τη φορά λοιπόν δημοσίευτσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram την φωτογραφία της με την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά, όπου όπως βλέπουμε το χρώμα είναι πιο σκούρο στις ρίζες των μαλλιών, ενώ οι άκρες ανοίγουν σε μια πιο σαντρέ απόχρωση.

Η αλλαγή που έκανε η Κέλλυ Κελεκίδου στα μαλλιά της

«New look! Σας αρέσει η αλλαγή στα μαλλιά μου; Λίγο πριν το γύρισμα στο @chartshowgreece», έγραψε η Κέλλυ Κελεκίδου στη λεζάντα της ανάρτησής της ενώ και πρόσφατα έκανε ακόμη μια αλλαγή στα μαλλιά της.

H σχέση της Κέλλυς Κελεκίδου με τον Νίκο Κουρκούλη και τα παιδιά

Η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης είναι ένα από τα ζευγάρια που έχουν δημιουργήσει έναν δυνατό δεσμό και μια πανέμορφη οικογένεια. Η καλλονή τραγουδίστρια εκτιμάει πολύ τον σύζυγό της και αυτό είναι ολοφάνερο. Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα μίλησε για τον Νίκο Κουρκούλη, τη σχέση τους και την οικογενειακή τους ζωή.

Η όμορφη Κέλλυ στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν αποκάλυψε ποιο είναι το "μυστικό" για μία ισορροπημένη και πετυχημένη σχέση. Παράλληλα, αναφέρθηκε στα παιδιά τους, στον Νίκο και τη στάση του απέναντί τους και γενικότερα το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στο σπίτι. Διαβάστε παρακάτω την απολαυστική συνέντευξη.

Ακούει ο ένας τον άλλον;

Όχι πάντα, γιατί είμαστε κι οι δύο ισχυρές προσωπικότητες, αλλά ο ένας βάζει τον άλλον στη διαδικασία να σκεφτεί ξανά κι ίσως στη δεύτερη σκέψη ν’ αλλάξει γνώμη, όχι, όμως, γιατί τον επηρέασα εγώ ή ο Νίκος εμένα. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος από τους δύο μας επιλέξει κάτι και το θεωρήσει σωστό, ούτε εγώ ούτε εκείνος επεμβαίνει, είναι σεβαστό να μην πνίγει τον άλλον, να μην τον καταπιέζει.

Τι μπαμπάς είναι ο Νίκος Κουρκούλης;

Αγαπάει τρελά τα παιδιά του, πολλές φορές δεν μπορεί να διαχειριστεί κάποιες ευθύνες, οι οποίες είναι ισχυρές, δηλαδή πάντα θ’ ακούσεις κι ένα: «Κέλλυ...» Λέει... λέει... αλλά είναι ένας χαζομπαμπάς, η κόρη του τον κάνει ό,τι θέλει, αλλά ο Νίκος γενικότερα, παρ’ όλο που δεν του φαίνεται, θα μιλήσει μια φορά και... αυτός, νομίζω, είναι κι ο ρόλος του παραδοσιακού μπαμπά. Οι μαμάδες μπορούμε να πούμε κάτι 15-20 φορές...