"Πάει να την χαϊδέψει..." - Σοκάρει ο Μάκης Δελαπόρτας για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η ιστορία πίσω από εκείνη τη συνάντηση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος λίγο καιρό πριν μίλησε για τους κατηγορούμενους του κινήματος #Metoo, βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Πέμπτης 24/3 και της διηγήθηκε πολλές παλιές και ξεκαρδιστικές ιστορίες.

Μία από αυτές ήταν και η συνάντηση ενός φίλου του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, που ήταν θαυμαστής της. Μία μέρα, λοιπόν, που ο Δελαπόρτας θα έκανε μοντάζ με την ηθοποιό, θα τους συνόδευε και ένας φίλος του, ο οποίος την θαύμαζε απεριόριστα και όταν την είδε από κοντά, παραλίγο να τους φέρει όλους σε πολύ δύσκολη θέση.

Η σοκαριστική ιστορία του Μάκη Δελαπόρτα για την Αλίκη Βουγιουκλάκη

«Μπαίνουμε μέσα στο στούντιο η Αλίκη ήταν πλάτη, φορούσε ένα κόκκινο πουλοβεράκι, γυρίζει, ήταν και βαμμένη από το θέατρο, μια κούκλα. Δεν έχεις δει άνθρωπο να αλλάζει χρώματα, έπαθα σοκ με το παιδί αυτό. Λέει "δεν το πιστεύω, βλέπω από κοντά την Αλίκη Βουγιουκλάκη"», λέει αρχικά.

«Τελειώνει όλη αυτή η βραδιά, γυρίζω την Αλίκη στο σπίτι με το αυτοκίνητο, κάθεται η Αλίκη δίπλα μου και αυτός από πίσω. Να βλέπω το χέρι του ότι πάει να την χαϊδέψει. Λέω να το, θα μου τύχει πάλι. "Κυρία Αλίκη να σας πω κάτι;", λέει αυτός. Λέω "όχι, δεν χρειάζεται, τι να πεις"; Καρδιοχτύπησα, λέω τι θα πει τώρα».

«Λέει η Αλίκη Βουγιουκλάκη "άσε το παιδί να πει". Λέω "τι θα την ρωτήσεις, τίποτα περίεργο"; Λέει "όχι, θέλω να σου πω ότι είσαι απλά Αλικάρα"! Αυτό. Και λέω ωχ ηρέμησα», αποκάλυψε ο Μάκης Δελαπόρτας.

«Μετά από 2-3 μήνες έφυγε...»

Ο Μάκης Δελαπόρτας, ο οποίος είχε μια πολύ καλή σχέση με την Αλίκη Βουγιουκλάκη και ήξερε όλους τους συνεργάτες της, αποκάλυψε την ίδια μέρα στην «Ελένη» για την ζωή του Δημήτρη Παπαμιχαήλ.

«Τελευταία φορά, θυμάμαι, που βγήκε ο Παπαμιχαήλ από το σπίτι, είχαμε πάει με το ζόρι, του λέγαμε “Δημήτρη, πρέπει να βγεις”. Είχε κάνει μια τελευταία επέμβαση στο σπίτι. “Δημήτρη, μας έχει καλέσει ένας φίλος και πρέπει να πάμε σε μια ταβερνούλα να διασκεδάσουμε”.

Με το ζόρι τον πήγαμε εγώ με τη Νάντια Μουρούζη και βρέθηκε μια τσιγγάνα, κι επειδή τότε ο Δημήτρης περπάταγε με ένα μπαστουνάκι γιατί είχε κάνει επέμβαση στο πόδι, και του είπε η τσιγγάνα “ρε Δημήτρη λεβεντόπαιδο, πώς κατάντησες έτσι;”. Αυτό ήταν! Δεν ξαναβγήκε ο Δημήτρης έξω ποτέ. Μετά από 2-3 μήνες έφυγε…», είπε αρχικά ο Μάκης Δελαπόρτας και πρόσθεσε:

«Θέλω να πω ότι και ο κόσμος είναι σκληρός πολλές φορές και δεν καταλαβαίνει πως και αυτοί είναι άνθρωποι. Πέρα από το ότι είναι πολύ αγαπημένοι, πως είναι ινδάλματα, είναι σημαντικοί άνθρωποι μιας ολόκληρης εποχής, αλλά και αυτοί είναι άνθρωποι, έχουν τις ανθρώπινες στιγμές τους».