Με λεοπάρ μαγιό - "Σούσουρο" με την φωτογραφία της συντρόφου του Άγγελου Λάτσιου, Γαία Μερκούρη

Χιλιάδες αντιδράσεις

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με λεοπάρ μαγιό -

Αρκετά ερωτευμένοι και ευτυχισμένοι φαίνονται πως είναι ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη, οι οποίοι παρά τις φήμες χωρισμού, είναι ακόμα μαζί και αρκετά συχνά δημοσιεύουν στα social media αρκετά κοινά τους στιγμιότυπα.

Ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και η κόρη της Δωροθέας Μερκούρη διανύουν μια πολύ όμορφη περιόδο και φαίνεται πως η χημεία μεταξύ τους είναι ιδιαίτερη.

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, η Γαία Μερκούρη προκάλεσε πανικό στα social media, καθώς μοιράστηκε μια φωτογραφία της, στην οποία ποζάρει με ένα λεοπάρ μαγιό, πιο σέξι από ποτέ, η οποία πιθανότατα ήταν τραβηγμένη από το περασμένο καλοκαίρι, μιας και είναι αρκετά μαυρισμένη.

Φυσικά, τόσα τα likes όσο και τα σχόλια που συγκέντρωσε σε μόλις λίγα λεπτά ήταν πολλά.

Η φωτογραφία της Γαίας Μερκούρη με μαγιό

Η Γαία Μερκούρη αγκαλιά με τη μικρή Μαρίνα, την αδερφή του Άγγελου Λάτσιου

Λίγο μετά την ανάρτηση που έκανε για τα γενέθλια της Γαίας Μερκούρη, ο Άγγελος Λάτσιος θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, μία σειρά από φωτογραφίες της αγαπημένης του. Σε μία από αυτές μάλιστα έχει στην αγκαλιά της και την μικρή Μαρίνα.

Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και αρκετούς μήνες, ενώ ο Άγγελος Λάτσιος πολύ συχνά επιλέγει να μοιράζεται στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα από τις κοινές εξορμήσεις του. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τα μέλη της οικογένειάς του, ενώ είναι φανερή η μεγάλη αδυναμία που έχει στη μικρότερη αδερφή του, τη Μαρίνα.

Έτσι λοιπόν ανάμεσα στα στιγμιότυπα που μοιράστηκε σήμερα (11/3) στο Instagram, υπήρχε και ένα στο οποίο η Γαία Μερκούρη έχει αγκαλιά τη Μαρίνα στις διακοπές τους στη θάλασσα. Οι δυο τους άλλωστε το καλοκαίρι πέρασαν αρκετές μέρες στην Άνδρο, όπως συνηθίζει να κάνει η οικογένεια του Άγγελου Λάτσιου.

Γαία Μερκούρη Μαρίνα Παντζοπούλου