Τζένη Μελιτά: "Είχα λιποθυμήσει" - Ακραίο περιστατικό on air

Τι είχε συμβεί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζένη Μελιτά:

Στην εκπομπή Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένη η Τζένη Μελιτά το απόγευμα της Πέμπτης 24/3, η οποία μοιράστηκε το ακραίο περιστατικό που είχε ζήσει όταν ακόμη συμμετείχε στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως έχασε τις αισθήσεις της όταν ήταν live στην τηλεόραση και ο Στέλιος Χανταμπάκης (δείτε εδώ τα ευχάριστα που "έσκασαν" για τον ίδιο) ήταν εκείνος που την είχε σηκώσει.

Δεν κατάλαβε ποτέ τον λόγο που συνέβη αυτό, όπως δήλωσε, αλλά ένιωσε ασφάλεια και καμία ντροπή καθώς από τους παρουσιαστές είχε δημιουργηθεί ένα πολύ όμορφο κλίμα.

Οι δηλώσεις της Τζένης Μελιτά για την λιποθυμία της στον αέρα της εκπομπής

«Παλαιότερα, στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου όταν ήμουν, είχα λιποθυμήσει. Δεν ξέρω τον λόγο. Είχα πάει στον γιατρό, εκεί στο κανάλι που ήμουν, με είχε μετρήσει και δεν είχα κάτι. Αλλά ναι είχε συμβεί αυτό στον αέρα», είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Στον αέρα ή σε διάλειμμα, δεν θυμάμαι για να είμαι ειλικρινής, πάντως είχα δίπλα μου τον Στέλιο Χανταμπάκη και με είχε σηκώσει. Αυτό το θυμάμαι».

«Το θυμάμαι ακόμη αλλά υπήρχε τόση αγάπη και από την Μαρία και από τον Φώτη και από όλους οπότε δεν είχα αισθανθεί άσχημα» ανέφερε η Τζένη Μελιτά στο τέλος.

Λίγα λόγια για τη ζωή της

Η Τζένη Μελιτά γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπόυδασε στην Νομική Αθηνών, αλλά όταν αποφάσισε να επικοινωνήσει με την εφημερίδα Ελευθεροτυπία, όλα άλλαξαν. Από τότε, λοιπόν, έχει μπει στον χώρο της δημοσιογραφίας για τα καλά και έχει ασχοληθεί και συνεχίζει να ασχολείται με την τηλεόραση, το ραδιόφωνο, τα περιοδικά και τώρα, ενώ τώρα παρουσιάζει την εκπομπή της ΕΡΤ, Κυψέλη.