«Πρέπει να βγει με την μαμά μου» - Ο άντρας που "προξενεύει" η Σοφία Καρβέλα στην Άννα Βίσση

Κανείς δεν το περίμενε αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Πρέπει να βγει με την μαμά μου» - Ο άντρας που

Η Σοφία Καρβέλα, η οποία πρόσφατα εντοπίστηκε σε δραστηριότητες με τον πρώην της, όπως μας έχει αποδείξει πολλές φορές μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι ξεκαρδιστική και ξέρει να αυτοσαρκάζεται, ενώ δεν λείπουν και τα πειράγματα προς την μητέρα της Άννα Βίσση.

Άλλη μία τέτοια στιγμή ήταν και αυτή στην οποία η Σοφία Καρβέλα ανέβασε ένα στόρι στο Instagram δείχνοντας σε όλους με ποιον θα έπρεπε η μαμά της να βγει ραντεβού. Το αστείο, φυσικά, είναι ότι αυτός ο άντρας είναι ο Brad Pitt.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει χωρίσει με την Angelina Jolie από το 2016 και από τότε δεν έχει βρεθεί κάποια να την αντικαταστήσει. Έτσι, η κόρη της Άννας Βίσση βρήκε την ευκαιρία να προτείνει και στους δύο ένα ραντεβού!

Η ξεκαρδιστική ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα και το "προξενιό" στην Άννα Βίσση

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα

Η τρυφερή ανάρτηση για την Άννα Βίσση - «Μου λείπει η...»

Μπορεί η μία να ζει στην Αμερική και η άλλη στην Ελλάδα αλλά οι σχέσεις τους είναι πιο δυνατές από ποτέ. Ο λόγος για την Άννα Βίσση και την κόρη της Σοφία Καρβέλα. Μάνα και κόρη έχουν αγαπήσει τα social media που τους επιτρέπουν να μιλούν και να είναι σαν να μην τους χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα.

Το λογαριασμό της στο Instagram χρησιμοποίησε και η νεαρή επιχειρηματίας για να δείξει την αγάπη και την τρυφερότητά της προς την μητέρα της. Φαίνεται πως τα τελευταία χρόνια που έγινε μητέρα και η Σοφία έχει καταλάβει περισσότερο την μητρότητα και της λείπει πιο πολύ η γυναίκα που την έφερε στην ζωή. ίσως και αυτός είναι ένας από τους λίγους που η Σοφία επιλέγει να περνά όλο το καλοκαίρι της στην χώρα με τον πολύ ήλιο και τις γαλάζιες θάλασσες.

«Μου λείπει η μαμά μου. Σπάνια. Αλλά είναι πολύ έντονο όταν συμβαίνει», έγραψε η Καρβέλα πάνω σε μία φωτογραφία που έκανε repost από το Instagram της Βίσση. (Δείτε εδώ το viral σχόλια της τραγουδίστρια στο Instagram της Σοφίας Καρβέλα)

Το στορυ της Σοφίας Καρβέλα

Μπορεί τώρα μαμά και κόρη να είναι αχώριστες, όμως, τα πράγματα δεν ήταν πάντα έτσι. Όταν η Σοφία ήταν μικρότερη, μάλωνε συχνά με τη μαμά της. Η Βίσση παρουσίασε κάποια στιγμή ως λόγο το ενδεχόμενο η κόρη της να την ήθελε περισσότερο «μαμά» και όχι τόσο «διάσημη».

«Αυτό είναι ένα ολόκληρο βιβλίο (η σχέση της με τη Σοφία). Είμαι πολύ περήφανη. Επιτέλους δεν μαλώνουμε πια, παλιά μαλώναμε πολύ. Ίσως να την εκνεύριζα και εγώ και να μην το καταλάβαινα. Η Σοφία θα ήθελε να είμαι μόνο μαμά της και όχι διάσημη. Πήγε στην Αμερική και έφτιαξε τη δική της καριέρα σαν εργαζόμενη μητέρα πια την θαυμάζω πολύ για αυτό που κάνει», είπε στο «Mega Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό η τραγουδίστρια.