«Ευτυχώς που δεν είχα κάνει σχέδια για...» - Θετική στον κορωνοϊό και η Έλλη Κοκκίνου

Οι πρώτες δηλώσεις της τραγουδίστριας

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ευτυχώς που δεν είχα κάνει σχέδια για...» - Θετική στον κορωνοϊό και η Έλλη Κοκκίνου

Ακόμη μία κυρία της showbiz, νόσησε από κορωνοϊό. Η λαμπερή Έλλη Κοκκίνου, από ότι φαίνεται δεν γλίτωσε από την πανδημία και μόλις λίγες ώρες πριν, ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι βρέθηκε και εκείνη θετική στον κορωνοϊό.

Η Έλλη Κοκκίνου θετική στον κορωνοϊό

Η ταλαντούχα Έλλη Κοκκίνου δημοσίευσε το θετικό τεστ, γνωστοποιώντας έτσι στους διαδικτυακούς της φίλους ότι νοσεί και εκείνη από Covid 19, ενώ ταυτόχρονα ενημέρωσε πως είχε κάνει και τις τρεις δόσεις του εμβολίου, ενώ μέχρι στιγμής το περνάει με ήπια συμπτώματα.

«Ευτυχώς που δεν είχα κάνει σχέδια για το τριήμερο. Έφτασε και η σειρά μου. Τριπλά εμβολιασμένη και με ήπια συμπτώματα» έγραψε η Έλλη Κοκκίνου στα Instagram Stories της.

Θετική στον κορωνοϊό η Έλλη Κοκκίνου

Νάντια Μπουλέ: Άνω κάτω το σπίτι της στην καραντίνα - Οι γλυκές στιγμές με την κορούλα της

Ο κορωνοϊός έχει κλείσει εντός του σπιτιού της, την Νάντια Μπουλέ, η οποία έχει βρει τον χρόνο να περνά περισσότερο χρόνο με την κορούλα της. Οι δυο τους παίζουν παιχνίδια και απολαμβάνουν η μία την συντροφιά της άλλης. Το πόσο όμορφα παιρνούν μοιράζεται η παρουσιάστρια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media. (Δείτε εδώ το σώμα της Νάντιας Μπουλέ 6 μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της)

«Βαθμός sexiness των τελευταίων ημερών, με λίγη έξτρα δόση covid . Από αύριο βγαίνουμε όμως ..Επίσης, μαθαίνω ότι κυκλοφορεί ΚΑΙ γρίπη εκεί έξω, οπότε το νου μας ✌️», έγραψε χθες 24/3 σε ποστ της στο Instagram, προαναγγέλλοντας τη…μεγάλη έξοδο.

Εκτός από την συγκεκριμένη ανάρτηση, η ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers της κι ένα insta story με την κόρη της.

Η Σεμέλη κάθεται στο πάτωμα και έχει γύρω της ένα σωρό παιχνίδια. «Cute mess», έγραψε η Νάντια Μπουλέ απαθανατίζοντας την κόρη της.

Η κόρη της Νάντιας Μπουλέ