Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Δίκη Φιλιππίδη: Στο πλευρό του συζύγου της η Ελπίδα Νίνου - Οι καταθέσεις για την υπόθεση βιασμού το 2008

Συνεχίζεται κανονικά η δίκη τη Δευτέρα

Δίκη Φιλιππίδη: Στο πλευρό του συζύγου της η Ελπίδα Νίνου - Οι καταθέσεις για την υπόθεση βιασμού το 2008
News 25.03.2022 11:15
Από Youweekly Team

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιστεί τη Δευτέρα 28 Μαρτίου και αυτή τη φορά ο ηθοποιός, παρόλο που συνεχίζει να αντιμετωπίζει σοβρά θέματα υγείας, θα παραστεί κανονικά στο δικαστήριο.

Ο ηθοποιός και η σύζυγός του προσπαθούν να αποδείξουν την αθωότητά του πρώτου και γι' αυτό η γυναίκα του πρσπαθεί να ενισχύσει την κατάθεσή του και μάλιστα έχει πραγματοποιήσει δηλώσεις και για τις μάρτυρες με μία από τις χειρότερες, ίσως, αυτή για την τρίτη μάρτυρα.

Οι καταθέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη και της Ελπίδας Νίνου

Ο ίδιος, λοιπόν, αρνείται να παραδεχτεί όσα συνέβησαν το 2008 δημιουργώντας νέες καταστάσεις και προβλήματα: «Ποτέ δεν προσπάθησα να τη προσεγγίσω ερωτικά, δεν της τηλεφωνούσα βραδινές ώρες όπως ισχυρίζεται, ούτε της έστελνα γραπτά μηνύματα. Αντιθέτως εκείνη μου τηλεφωνούσε συνεχώς και επίμονα, ακόμη και σε περίοδο καλοκαιρινών διακοπών που βρισκόμουν με την οικογένεια μου, κάτι το οποίο έφερνε σε δύσκολη θέση τόσο εμένα όσο και τη σύζυγό μου… […] Ούτε βέβαια προσπάθησα να έρθω σε σεξουαλική επαφή μαζί της και μάλιστα χωρίς τη θέλησή της, ως ψευδώς ισχυρίζεται».

Πέτρος Φιλιππίδης

Η καταγγέλουσα, ωστόσο, είχε δηλώσει συγκεκριμένα: «Άρχισε να μου μιλάει άσχημα και μου έκανε χειρονομίες. Του ξέφυγα, έτρεξα στον διάδρομο. Με πρόλαβε, με έπιασε από τον λαιμό και μου έκανε ό,τι μου έκανε».

Ο Τάσος Τεργιάκης, έτσι, μίλησε στο Πρωινό για την σύζυγο του ηθοποιού, Ελπίδα Νίνου, η οποία αναφέρθηκε στην καταγγέλουσα σχετικά με τον βιασμό που πραγματοποιήθηκε το 2008 και η οποία, στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τον σύζυγό της, είπε: «Την καταγγέλλουσα τη γνώρισα από τη μητέρα της, η οποία ήταν ηθοποιός και τη σύστησε στον σύζυγό μου ο κ. Μπιμπίλας για να τη βοηθήσει να βρει δουλειά.

Όντως ο σύζυγός μου την προσέλαβε στην παράσταση σε έναν μικρό ρόλο και έμεινε τρεις σεζόν και εν συνεχεία συνέχισε και σε άλλη παράσταση. Το 2008 άρχισε να παίρνει τηλέφωνο τον σύζυγο μου. Συγκεκριμένα στις διακοπές το καλοκαίρι κατάλαβα ότι του τηλεφωνούσε πολλές φορές κατά τη διάρκεια της ημέρας και της νύχτας. Εγώ όμως είχα καταλάβει ότι μάλλον αυτή είχε ερωτευτεί τον σύζυγό μου…

Μου κάνει εντύπωση ότι καταγγέλλει αυτό το γεγονός και μετά όπως λέει στην κατάθεσή της, παραμένει στον χώρο και παρακολουθεί την πρόβα».

Καταπέλτης η Ελπίδα Νίνου για τη δεύτερη μάρτυρα: «Χρησιμοποιεί ψέμα για να μπει στον χώρο»

Η δίκη για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη βρίσκεται σε εξέλιξη ενώ παράλληλα η σύζυγος του καταθέτει υπέρ του άντρα της. Η τελευταία κατάθεση της Ελπίδας Νίνου δημοσιεύτηκε μέσω του πρωινού του Αντ1 και αυτή αφορά στην δεύτερη καταγγέλλουσα.

Πιο αναλυτικά, η νεαρή τότε ηθοποιός υποστήριξε πως ο Φιλιππίδης είχε επιχειρήσει να τη βιάσει κάτι που η μάρτυρας του θύτη απορρίπτει ως περιστατικό. Είναι γεγονός πως η σύζυγος τάσσεται φανερά με τον άντρα της και έτσι και για την προκειμένη γυναίκα δηλώνει πως εκείνη πλησίασε τον ηθοποιό, με σκοπό να ανέλθει στον χώρο, ενώ μάλιστα εκμεταλλεύτηκε υποτιθέμενη συγγενική σχέση με τρανό δικηγόρο.

«Όσον αφορά στη δεύτερη καταγγέλλουσα και στην καταγγελία εις βάρος του συζύγου μου, θέλω να αναφέρω ότι χρησιμοποιεί ένα ψέμα, για να μπει στον χώρο, δηλαδή, ότι είναι ανιψιά του δικηγόρου μεγαλομέτοχου καναλιού, καθώς επίσης ισχυρίζεται ότι ο σύζυγός μου εκμεταλλευόμενος τη σχέση του με μεγαλομέτοχο του καναλιού την έκοψε από δυο σήριαλ του εν λόγω καναλιού, στα οποία κατά τους ισχυρισμούς της, είχε επιλεγεί να εργασθεί ως ηθοποιός.

Ενώ ισχυρίζεται ότι είχε αυτόν τον συγγενικό δεσμό με τον προσωπικό δικηγόρο του μεγαλομέτοχου δε χρησιμοποίησε αυτή τη γνωριμία απευθείας για να βρει δουλειά αλλά απευθύνθηκε στον σύζυγό μου ισχυριζόμενη, όπως η ίδια αναφέρει, ότι μπήκε από την πίσω πόρτα και όχι από μπροστά».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

«Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι...» - Η εξομολόγηση του Αντίνοου Αλμπάνη για τον Πέτρο Φιλιπππίδη

«Μεγαλοπαραγωγοί γνώριζαν καταστάσεις και τις συγκάλυπταν...» - "Καταπέλτης" η Φιλίτσα Καλογεράκου

Share